iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Το άγχος του
τζιτζιφιόγκου
αντιδημάρχου...


Μας ήρθαν πληροφορίες για νέα τη φαντασίωση αντιδημάρχου παραλιακού δήμου της Αττικής, ο οποίος διαδίδει, εκτός των...γνωστών ''εγώ έχω ρίξει δύο δημάρχους'' και ''επίκειται εισβολή εξωγήινων'', ότι ''δεν διαβάζει κανείς την iselida.gr - γι αυτό μη δίνετε σημασία σε ό,τι γράφει για εμένα''.
Μόνο ένα απλό ερώτημα στον αντιδήμαρχο - τζιτζιφιόγκο (όπως τον χαρακτηρίζουν σκωπτικά οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όχι εμείς) που προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαξιώσει δόλια μέσο ενημέρωσης. 
Και ας πούμε - ως υπόθεση εργασίας - ότι συμβαίνει όντως να μη διαβάζει κανείς την iselida.gr. Πράγμα απίθανο, αφού ήδη είναι ο ίδιος φανατικός αναγνώστης!
Στις 10 Οκτωβρίου 2023, αλλά και - ελπίζουμε ο Θεός να μας έχει υγιείς - στις 10 Οκτωβρίου 2033 (και βλέπουμε...) η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr θα υπάρχει ως νόμιμο ΜΜΕ και θα γράφει αλήθειες που... ''δεν θα τις διαβάζει κανείς''.
Ωστόσο δυστυχώς για εκείνον - και ευτυχώς για τους πολίτες - δεν θα είναι αντιδήμαρχος, αφού θα τον έχουν ''μαυρίσει'' στις κάλπες και θα τρέχει να κρυφτεί από το κάζο.
Σαν τον βρεγμένο που ψάχνει ομπρέλα στην καταιγίδα...