iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Σπύρος Καρανικόλας:
''Το τατουάζ ΠΑΣΟΚ
ήταν με χέννα''!


«Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστεύω ότι είναι η πολιτική στέγη την οποία πιστεύω και θα υπηρετήσω», είπε Σπύρος Καρανικόλας για την πρόσφατη «μεταγραφή» του.

Μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90.1 FΜ» εξήγησε τον λόγο που συντάχθηκε με το κυβερνητικό κόμμα «επειδή βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα εν όψει των εκλογών και νομίζω ότι το δίλημμα είναι σαφές, θα πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία της σταθερότητας, της ευημερίας και της ανάπτυξης προς τα μπροστά με μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ και πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ή θα γυρίσουμε πίσω στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που οπισθοδρόμησαν τη χώρα; Και αναφέρομαι ξεκάθαρα στον κ.Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ σήμερα, και για αυτό και συντάσσω τις δυνάμεις μου με τον κ.Μητσοτάκη, θέλω μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη για να πάει η χώρα ακόμα πιο μπροστά».

 

Όσο για το περίφημο «τατουάζ ΠΑΣΟΚ» (σ.σ έγραψε στο χέρι του #kinima_allagis) που έκανε το 2018, ο ίδιος είπε ότι δεν έκανε ποτέ τατουάζ, αλλά… χέννα.

«Θέλω απλά να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ τατουάζ, ήταν μια καλοκαιρινή χέννα η οποία κράτησε τρεις ημέρες και η οποία έσβησε με το νερό. Θέλοντας να απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια που ήμουν από τους λίγους σε πολύ δύσκολους καιρούς που όχι απλά υπηρέτησα, προασπίστηκα με πολύ μεγάλο σθένος σε πολύ δύσκολες στιγμές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εξοντώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του», ανέφερε ο κ. Καρανικόλας.