iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ρεκόρ
συμμετοχών στο ''ράλι
αντίκα'' στις 4 Μαρτίου


Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται στον 30ο γύρο Αττικής σπορ αυτοκινήτων - που θα είναι και επετειακός - ο οποίος θα διεξαχθεί στη Ραφήνα στις 4 Μαρτίου.

Το πρωί μπήκαν και οι τελευταίες ''πινελιές'' στο σχεδιασμό του μηχανοκίνητου event σε συνάντηση του προέδρου της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρη Καρασταμάτη και του αντιπροέδρου του συλλόγου ιδιοκτητών σπορ αυτοκινήτων Γιώργου Βαξεβανίδη.

Αφετηρία και τερματισμός το Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα με ειδική διαδρομή - έκπληξη κατά την επιστροφή των οχημάτων από το Λαύριο (όπου θα έχουν φτάσει) στο Ντράφι.

Μετά το αγωνιστικό σκέλος θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων και δείπνο προς τιμή των συμμετεχόντων οδηγών και επισήμων σε ρεστοράν της περιοχής.

Ο 30ος γύρος Αττικής τελεί υπό την αιγίδα του δήμου, της Περιφέρειας Αττικής, του ΔΟΠΑΠ, του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον.

Πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχουν δεκάδες εθελοντές στο πλαίσιο της ασφάλειας οδηγών, θετών και κατοίκων, ενώ χορηγοί επικοινωνίας θα είναι η τηλεόραση του ΑΝΤ 1, ο Σκάι, και τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα irafina.gr, rpn.gr, polismedia.gr και iselida.gr.