iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Σάββας Ιωαννίδης:
στις δημοτικές εκλογές
παίρνω θέση


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με την «Δύναμη Ανάπτυξης» Σάββας Ιωαννίδης αναφέρει σε αναρτησή του στο fb.

«Παραμένουμε για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο…

Έχουν δεν έχουν περάσει 3 μήνες απ’ την θυελλώδη Γ.Σ. των εμπόρων, όταν παρουσία του δημάρχου κου Μπουρνούς, είχα πιέσει να μην ξεκινήσουν έργα αποχέτευσης στους κεντρικούς δρόμους της τοπικής αγοράς το μήνα Δεκέμβριο.

 

Δεν είμαστε αντίθετοι με ένα έργο υποδομής τεράστιας σημασίας που εκτελείται απ’ το Κράτος σε συνεργασία με τους δήμους. Όμως κάθε δημοτική αρχή οφείλει να προστατεύει τις εορταστικές περιόδους που περιμένει κάθε μαγαζάτορας να δουλέψει, ζητώντας απ’ τον εργολάβο να προσδιορίσει χρονικά το έργο αποφεύγοντας μέρες γιορτών.

Κι αν αυτό δεν είναι εφικτό θυμάμαι να του εξηγώ ότι μια ενημέρωση των εμπόρων τουλάχιστον δύο μήνες πριν την έναρξη του έργου, για να μπορούν να προγραμματίσουν τις επιταγές και λοιπές υποχρεώσεις ώστε να ελαχιστοποιήσουν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες. Από το ένα αυτί του μπήκε κι απ’ το άλλο βγήκε. Απλά δεν τον ενδιαφέρει.

Δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει ο μικρομεσαίος έμπορος. Δεν τον διαφέρει πως θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του, πως θα πάει ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι του. Το αποδεικνύει σε κάθε του ενέργεια.

Πέρσι χωρίς καμιά προειδοποίηση έκλεισε για μήνες τις δύο κεντρικές οδούς, Βασ. Γεωργίου και Κυπρίων Αγωνιστών, οδηγώντας τους εμπόρους της αγοράς σε οικονομικό τέλμα.

Χιλιάδες προϊόντα πετάχτηκαν, χωρίς κανείς ποτέ να ζητήσει μία συγνώμη.

Ρώτησε κάνεις αυτούς τους ανθρώπους πως τα έβγαλαν πέρα εκείνους τους δραματικούς μήνες;

Πάγια τακτική τους όμως, όταν πας να πεις μια κουβέντα, να σου λένε ότι δεν θες την ανάπτυξη και διάφορες άλλες αστειότητες που μόνο οι παρατρεχάμενοι Μπουρνούς μπορούν να πουν.

Ίδια τακτική και τώρα. Συνεργεία του εργολήπτη περνούν μπροστά στα μαγαζιά και οριοθετούν το οδόστρωμα με μπλε σπρέι. Πότε θα ξεκινήσουν τα σκαπτικά έργα δεν ξέρουμε.

 

Ίσως μάθουμε κάποια στιγμή… Όταν ρωτήσουμε θα μας απαντήσουν με την ίδια καραμέλα… Τους βαρέθηκε η ψυχή μου…

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές παίρνω θέση.

Λέω όχι στον αυταρχισμό!

Λέω όχι στους ανθρώπους που με τον απολυταρχικό χαρακτήρα τους, μας πάμε χρόνια πίσω.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συμπορεύομαι με τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο!

Τον άνθρωπο που βάζει το ΕΜΕΙΣ πάνω απ’ το ΕΓΩ. Τον άνθρωπο με τον οποίο θα πάμε το δήμο και την πόλη μας στο μέλλον που αξίζει κι όχι εδώ που την κατάντησαν. Πάμε με τον Ανδρέα!