iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το τσικνοπάρτι
των τινέιτζερ των
ΚΑΠΗ (εικόνες)


''Τρικούβερτο'' γλέντι από τα ΚΑΠΗ Ραφήνας στην αυλή της Παντοβασίλισσας!

Η ηλιόλουστη Τσικνοπέμπτη ήταν σύμμαχος για το...τσικνοπάρτι των ΚΑΠΗ και δεκάδες μέλη, αλλά και πολίτες καθώς και επίσημοι έφαγαν...μέχρι σκασμού τα εκλεκτά καλαμάκια σουβλάκια, ήπιαν κρασάκι που έρεε άφθονο και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Άψογες οικοδεσπότριες η πρόεδρος του ''Φ. Καβουνίδης'' Χρύσα Βλαχάκη και η διευθύντρια Ευγενία Καπριγιάννη, ενώ ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους ψήστες που διεκδικούν ''χρυσό σκούφο'' στο τσίκνισμα (με πρώτο και καλύτερο τον κύριο με την ποδιά που έγραφε ''η δίαιτα της αρκούδας'') και τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ με προεξάρχοντα τον αγαπημένο ''τρελό'' Τόλη Πικουλίδη που όπως πάντα είχε και ρόλο ανιματέρ με τα ασύλληπτα πειραγματά του!

Μην ξεχάσουμε τη σημαντική συμβολή του πατρός Δημητρίου Μπακόπουλου και την υποστήριξη της φιλοπτώχου αδελφότητας του Ιερού Ναού της Παντοβασιλίσσης.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Μάκης Βουδούρης, Παναγιώτης Καλφαντής και Σπύρος Κάρλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, ο πρόεδρος της επιτροπής βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης, ο τοπικός σύμβουλος Άγγελος Χοβαρδάς, η Χαρά Δεληγιάννη, η Μαρία Κανταρτζή, η Ευγενία Μουτσάτσου και ο Νίκος Βαμβάτσικος.

Για την ιστορία ''πρωταθλητές'' στην...καλαμοφαγία οι αντιδήμαρχοι κύριοι Βουδούρης και Κάρλος, γνωστοί καλοφαγάδες, ενώ σε ''Νουρέγιεφ'' (επί των συρτών) της γιορτής αναδείχθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Καλφαντής.

Και του χρόνου!

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr