iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Σφήνα''
μεγαλογιατρού για
τη δημαρχία;


Μπορεί να ήταν ένα απλό φιλικό καφεδάκι. Μπορεί όμως και να ήταν ο προάγγελος ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού ''μπαμ''.

Πάντως σίγουρα ένα από τα δύο. Δεν υπάρχει τρίτη εκδοχή.

Πρωινό Δευτέρας και στην ηλιόλουστη πλατεία της Ραφήνας, έπιναν τον καφέ τους ο δημοτικός σύμβουλος της ''Νέας Αρχής'' Αντώνης Παλπατζής, το μέλος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και αρθρογράφος τοπικής ιστοσελίδας Δημήτρης Αντωνάκος και ο γιατρός - χειρουργός Γιώργος Αθανασιάδης. Αρκετή ώρα κράτησε η συνάντηση με τον πρώην υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην ανατολική Αττική και αμέσως η είδηση έκανε τον γύρο της περιοχής. Η στοιχειώδης ευγένεια επιβάλει παρ ότι θα μπορούσαμε διακριτικά να πλησιάσουμε για μία καλημέρα για να ζητήσουμε μια φωτογραφία που έχει ενδιαφέρον ούτως ή άλλως γιατί πρόκειται για δημόσια πρόσωπα και να ''ψαρέψουμε'' διαθέσεις, να μην το κάνουμε. Υπάρχουν και όρια. Εμείς ποτέ δεν θα τραβούσαμε χυδαία κρυφά φωτογραφίες, λες και είμαστε κατάσκοποι ή ντετέκτιβ. 

Λίγο αργότερα, καθώς η iselida.gr καθόταν στο ίδιο τραπέζι για καφέ και ρεπορτάζ που θα δείτε σε ξεχωριστό κείμενο με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Κάρλο και την δημοτική σύμβουλο της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Μαρία Αραπκιλή - Βιάδη, πλησίασε ο κ. Παλπατζής και ως ''παλιά καραβάνα'' της τοπικής αυτοδιοίκησης άρχισε να μιλάει με γρίφους. ''Ποτέ μη λες ποτέ'' και ''το καλό πράγμα αργεί να γίνει'' ήταν η απάντηση σε δημοσιογραφική ερώτηση αν με την εμπειρία του βλέπει στο άμεσο μέλλον και άλλον υποψήφιο δήμαρχο. Όσο για τον ίδιο ήταν κατηγορηματικός ότι ''θα είναι πάλι μπροστά''. Όταν του επισημάναμε πως έχει αλλάξει έξι παρατάξεις γέλασαν και τα μουστάκια του απαντώντας πως δεν μπορεί να αποκλείσει και έβδομη. Μια ατάκα - ''μπουρλότο, ενώ μας τόνισε πως έχει το ρεκόρ σε όλη την Ελλάδα, αφού εκλέγεται επί 37 χρόνια ως αιρετός.

Αν τώρα όλα αυτά που διαβάσατε στο ρεπορτάζ (και είναι η απόλυτη αλήθεια με τους ακριβείς διαλόγους) ''δένουν'' με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Αθανασιάδη το κρίνετε εσείς...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η φωτογραφία από το δικό μας τραπέζι...