iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Αρραβώνας
ή διαζύγιο Σπ. Κάρλου
Δ. Καρασταμάτη;


Κατ ιδίαν συζήτηση off camera είχαν ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Κάρλος και ο πρόεδρος της επιτροπής για το βιώσιμο περιβάλλον Δημήτρης Καρασταμάτης και υπ. τοπικός σύμβουλος Ραφήνας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ο 30ος γύρος σπορ αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου, αλλά και αμιγώς προεκλογικά θέματα εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο κ. Κάρλος επειδή ''γυρίζει'' αφουγκράζεται και το γενικότερο προεκλογικό κλίμα της ή μαθαίνει λεπτομέρειες, οι οποίες ενίοτε είναι σημαντικές. Σε αυτό το πλαίσιο έχει άριστη επαφή με τον κ. Καρασταμάτη εδώ και καιρό, όπως και με άλλους υποψηφίους, και συζήτησαν μια λεπτομέρεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ''γωνίες'' και ενδεχομένως παρεξηγήσεις. Φαίνεται πώς ''τέλος καλό όλα καλά'' με την επισήμανση ότι ''όλοι παίζουν για την ομάδα, για τη φανέλα'' όπως λένε στο ποδόσφαιρο. Η νίκη της ομάδας είναι πάνω απ όλα και από τον προπονητή και από τον αρχηγό και από τον σκόρερ του γκολ.
Ο καθένας έχει τη θέση του στο γήπεδο και όλοι είναι πολύτιμοι. Ένας στόπερ δύσκολα βάζει γκολ που είναι δουλειά του σέντερ φορ που σκοράρει κατά ριπάς, αλλά για να πάει η μπάλα στα πόδια ή το κεφάλι του φορ πρέπει να την έχει πάρει πρώτα από τους αντιπάλους ο αμυντικός. Και στην εξέδρα ο καθένας έχει τους φιλάθλους τους. (Δηλαδή εν προκειμένω τους ψηφοφόρους του)...
Το πρωινό καφεδάκι λειτούργησε ως ''αρμός'' και η φωτογραφία της iselida.gr το επιβεβαιώνει...
Η απάντηση στον ''πικάντικο'' δημοσιογραφικό τίτλο μάλλον είναι: ''αρραβώνας''.