iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ο Μαγιόπουλος ''βγάζει
το φίδι από την
τρύπα'' της S V Bank


Το...φίδι από την τρύπα καλείται να βγάλει ο νέος - ελληνικής καταγωγής - CEO της Silicon Valley Bank, Τιμ Μαγιόπουλος.

Ο Τίμοθι Μαγιόπουλος έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες της τράπεζας για να τους πει ότι «business as usual»- η δουλειά συνεχίζεται κανονικά δηλαδή- παρά τις «εξαιρετικά δύσκολες» τελευταίες ημέρες, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει μετά την δραματική κατάρρευση της τράπεζας.

Ο Τιμ Μαγιόπουλος ορίστηκε ως νέος διευθύνων σύμβουλος το πρωί της Δευτέρας, αφού η κυβέρνηση απέλυσε τους υφιστάμενους διευθυντές, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού, Γκρεγκ Μπέκερ.

«Η Silicon Valley Bank, N.A. είναι ανοιχτή και διεξάγει τις δραστηριότητές της ως συνήθως», έγραψε ο Μαγιόπουλος, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το μήνυμα έφτασε σε όλους τους πελάτες, χθες το απόγευμα.

«Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Αναγνωρίζω ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους πελάτες μας και τους υπαλλήλους μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της εκπληκτικής κοινότητας που υπηρετούμε», είπε ο νέος CEO, δηλώνοντας: «Από σήμερα αναλαμβάνω καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία».
Συμπλήρωσε ότι αναλαμβάνει το ρόλο με «ταπεινότητα», «εμπειρία» και «εκτίμηση για την οικονομία της καινοτομίας».