iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ο Μίμης Παπαιωάννου
έκλεισε για πάντα
τα μάτια του


Ο Μίμης Παπαιωάννου πήδηξε τόσο ψηλά αυτή τη φορά που έφτασε τους αγγέλους του ουρανού! Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής στα 80 του εγκατέλειψε σήμερα τα εγκόσμια.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, την οποία τίμησε για μια ζωή, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή και θα ακολουθήσει η κηδεία του. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».

''Οι Έλληνες φίλαθλοι θα με θυμούνται για το ήθος μου στα γήπεδα'', είχε πει στη ραδιοφωνική μας συνέντευξη στον Flash το 2008, ο θρύλος της ΑΕΚ και της εθνικής ομάδας...

ΦΩΤΟ Αρχείο Αργύρη Κωστάκη

Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται κατ εξαίρεση, καθώς είναι σε εξέλιξη η απεργία της ΕΣΗΕΑ. Ο Μίμης Παπαιωάννου ήταν ένας μεγάλος Έλληνας. Ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ και της εθνικής ομάδας.