iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Την Τρίτη στον Σταύρο
Θεοδωράκη η συνέντευξη
του Κυριάκου Μητσοτάκη


Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έπειτα από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, θα μεταδοθεί την Τρίτη στις 11 παρά 10 το βράδυ στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές του Alpha στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη και χρονικές στιγμές. Το πρώτο μέρος έγινε στο φαράγγι του Βίκου, τη Καθαρά Δευτέρα. Το δεύτερο μέρος υπαγορεύθηκε από τις καταιγιστικές εξελίξεις και τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην διάρκεια της εκπομπής νέοι οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τραίνο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν ερωτήματά στον πρωθυπουργό, ανάμεσα σε άλλα, για την διαχρονική εγκατάλειψη του ελληνικού σιδηρόδρομου, τις ευθύνες της κυβέρνησης και της παράταξης του και για το πώς ερμηνεύει τις διαμαρτυρίες στα προαύλια και τις πλατείες.

Στην κάμερα της εκπομπής και τον Σταύρο Θεοδωράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, απαντά επίσης, αν οι συνεργάτες του τολμούν να διαφωνήσουν μαζί του και πότε πιστεύει ότι πρέπει να βγαίνουν σε σύνταξη οι πολιτικοί αρχηγοί.