iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

''Το Χαμόγελο του
Παιδιού'' Το νέο
διοικητικό συμβούλιο


Πραγματοποιήθηκε η 28η Γενική Συνέλευση των μελών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό.

Μετά από τρία χρόνια, όπου οι ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις διεξήχθησαν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα εξαιτίας της πανδημίας, στις 23 Μαρτίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τα μέλη του από όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του στην Αγία Παρασκευή. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασαν αναλυτικά τα πεπραγμένα του Οργανισμού για το προηγούμενο έτος και τον προγραμματισμό για το 2023.

Η Γενική Συνέλευση αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις τα μέλη του Οργανισμού, άνθρωποι δίπλα στο «Χαμόγελο», που μοιράζονται κοινό όραμα και στόχους και που βρίσκονται πάντα συσπειρωμένοι σε κάθε δυσκολία.

Η 28η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με πνεύμα αισιοδοξίας αλλά και τη δέσμευση όλων να συνεχίσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απρόσκοπτα το σημαντικό και απαραίτητο έργο του για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα.

Όπως προβλέπεται, από το Καταστατικό, ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την επόμενη τριετία.
Η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τη συγκρότησή του σε σώμα είναι:

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Συνταξιούχος, Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αντιπρόεδρος

Χρήστος Καμμιλάτος, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Γενικός Γραμματέας

Ευαγγελία Μαλαμάκη, Συνταξιούχος Καθηγήτρια Μαθηματικός, Ταμίας

Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Αντιστράτηγος ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος, Μέλος

Παναγιώτης Αναστασιάδης, Καθηγητής Δια Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με την χρήση των ΤΠΕ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος

Βασίλειος Ορφανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος

Ευαγγελία Καρπουζοπούλου, Νηπιαγωγός, Αναπληρωματικό Μέλος

Πυθαγόρας Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας Πληροφορικής, Αναπληρωματικό Μέλος

Αικατερίνη Χούπη, Διαφημίστρια Σχεδιάστρια, Αναπληρωματικό Μέλος

Κάθε ένα από τα παραπάνω πρόσωπα είναι άνθρωποι ξεχωριστοί που διαγράφουν σημαντική προσωπική και επαγγελματική πορεία, άνθρωποι που συμμετέχουν ενεργά στον Οργανισμό και προσφέρουν στο έργο του και μέσα από την επαγγελματική τους κατάρτιση και εξειδίκευση, εγγυώμενοι παράλληλα τη διαφάνεια και διαφυλάσσοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε παιδί και οικογένεια στη χώρα, τονίζεται σε δελτίο Τύπου.