iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η ''μητέρα
των μαχών'' για τη
Θύελλα το Σάββατο


Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν πλέον για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η Θύελλα Ραφήνας συνεχίζει να διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της!

Οι «λιγνιτωρύχοι» μετά το «Χ» με τον Α.Ο. Πόρου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς της χρονιάς με τον Γιούχτα, το Σάββατο 8 Απριλίου στις 16:00, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».

Το ματς με την Κρητική ομάδα αποτελεί έναν «τελικό» και παράλληλα μία πολύ σημαντική «μάχη» για την ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη, καθώς στόχος είναι να στεφθεί πρωταθλήτρια στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Επομένως, η παρουσία και η στήριξη του κόσμου μας κρίνεται αναγκαία στο ντέρμπι με την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία βρίσκεται στην κορυφή με 42 βαθμούς και τρεις πόντους μπροστά από την Θύελλα.

Η «μάχη» αυτή δεν θα είναι εύκολη και για αυτό το λόγο θέλουμε από τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν ξανά τους παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη και να τους ωθήσουν στη μεγάλη νίκη που θα φέρει την Θύελλα σε τροχιά κορυφής και θα την βάλει για τα καλά στο κόλπο του φετινού τίτλου!

Όσον αφορά, τα εισιτήρια του αγώνα, αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ για τους φίλους της ομάδας μας και θα διατίθενται στην πόρτα της κεντρικής θύρας του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος», εκεί όπου κάθονται οι φίλαθλοί μας, μαζί με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ελάτε να στηρίξουμε και πάλι την Θύελλα! Όλοι στο γήπεδο για το ματς της χρονιάς!

Κωνσταντίνος Τούμπανος Πηγή thiellafc.gr