iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

Μ. Τσαγκαράκης: Ψήφος
στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει
επιλέγω Ελλάδα


Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ανατολικής και Βόρειας Αττικής, του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κορωπίου, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Μύρων Τσαγκαράκης.
Η δύναμη της αλλαγής είναι στα χέρια μας και μπορούμε να σηματοδοτήσουμε τις εξελίξεις από την Ανατολική Αττική.
Αρκεί να μπορέσουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα του κόσμου, χωρίς ξύλινους πολιτικούς ιδιωματισμούς και εκφράσεις, και να μοιραστούμε την ικανότητα μας να βλέπουμε την αλήθεια πίσω από τις διαπιστώσεις και τα hard facts, όπως επισήμανα και στη σύντομη ομιλία μου που βρήκε αναπάντεχη αποδοχή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκα:
- Στον βολικό πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ κατά όσων βάφτισε «πλούσιους», τις απλές δηλαδή οικογένειες με εισόδημα άνω των 25.000€ ,που υπερφορολόγησε με 49% στο κεφαλαίο και με 48% στην μισθωτή εργασία.
- Στις πλάτες που παράλληλα έβαλε η κατά τ’ άλλα αριστερή κυβέρνηση στο πραγματικό κεφάλαιο, τους μεγαλοβιομήχανους και την πλουτοκρατία, ώστε να «δραπετεύσουν» από ένα ασφυχτικό φορολογικό περιβάλλον και να μεταφέρουν τις επενδύσεις τους εκτός χώρας.
- Στη βίαιη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας, μια αποστολή που εξυπηρέτησε άριστα ο διαβόητος νόμος Κατρούγκαλου και η υποχρέωση της 100% προκαταβολής φόρου.
- Στην αδρανοποίηση -ύπουλα και εσκεμμένα- της αξίας της εργασίας και τον υπερθεματισμό της σημασίας της κομματικής εξάρτησης, που έκρυβε η επικήρυξη των δημιουργικών και ανεξάρτητων εργασιακών δυνάμεων, όλων αυτών δηλαδή που είτε δούλευαν για 20.000€ ετήσιο εισόδημα είτε για 100.000€, στο τέλος του χρόνου 12.000€ θα ήταν το νόμιμο κέρδος τους.
- Στην αδυναμία των «εγκεφάλων» του αριστερού οικονομικού επιτελείου να κατανοήσουν ότι αν δεν παράγεις πλούτο δεν μπορείς να διανείμεις πλούτο και την ανικανότητα τους να διαχειριστούν την αναμενόμενη κατάρρευση της φοροδοτικής δυνατότητας των Ελλήνων.
- Στην υποκριτική προσπάθεια της ΝΔ να επαναφέρει τους συντελεστές στα επίπεδα του 2000-2004 -επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δηλαδή- με την ΣΥΡΙΖΑ τακτική παροχής επιδομάτων.
- Στην αναξιοκρατική πολιτική της εύνοιας του «Επιτελικού Κράτους» στο παρεάκι του, που αντί να αξιοποιήσει τα Ευρωπαϊκά δις και τα επενδυτικά κίνητρα για την οικονομική ανάπτυξη όλων μας, τα διένειμε με αδιαφανή τρόπο σε 70 το πολύ εταιρείες.
Στον δρόμο για την κάλπη, ακούμε τον κόσμο, μιλάμε τη γλώσσα του και τον βοηθάμε να καταλάβει ότι "ψηφίζω ΠΑΣΟΚ σημαίνει Επιλέγω Ελλάδα".