iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Ύποπτη η
διαιτησία με Γιούχτα
λέει η Θύελλα


''Η διαιτησία του κυρίου Αλατσάκη (Πειραιά) και του κυρίου Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) ήταν το λιγότερο ύποπτη, επικίνδυνη να δημιουργήσει έκτροπα σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε κατευθυνόμενη'' επισημαίνει σε ανακοινωσή της η Θύελλα Ραφήνας.

Ένας διαιτητής με τον συνεργάτη του φρόντισαν να μας βγάλουν εκτός στόχων από το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ελπίζουμε η παρατηρητής διαιτησίας, Γεωργία Ρώσση (Αθηνών) να μην αποτελέσει κολυμπήθρα του Σιλωάμ και να ξεπλύνει αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ραφήνας. Αν και η εν γένει συμπεριφορά μαρτυράει άλλα πράγματα...

Το βίντεο του αγώνα και ειδικά του πρώτου ημιχρόνου θα σταλεί στην Κ.Ε.Δ. από τη Θύελλα Ραφήνας και ας φροντίσουν αυτοί να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιούχτα για την άριστη απόδοσή της και για τη νίκη της.

Επίσης η Θύελλα εξέδωσε και ανακοίνωση για τους φιλάθλους της.

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» στο ματς με τον Γιούχτα.

Η ομάδα μας λυπάται ιδιαίτερα που στεναχώρησε τους φιλάθλους μας με το αρνητικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου. Ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα για τη φανέλα και κυρίως για τους φιλάθλους μας, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας.

Το μέλλον είναι δικό μας και τα καλύτερα έρχονται!

 
 
 

Οι κύριοι Αλατσάκης και Μουμπογιατζόγλου αποτελούν πλέον ανεπιθύμητα πρόσωπα για τη Θύελλα Ραφήνας.