iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Λήξαν το επεισόδιο
του Γιάννη Λύρα
με την 92χρονη


Έδωσαν τα χέρια στο αυτόφωρο ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η 92χρονη γειτόνισσά του μετά την ανταλλαγή μηνύσεων με αφορμή μία διαφορά για τα κοινόχρηστα.

Η 92χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του χειρουργού για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, με αποτέλεσμα ο γιατρός να συλληφθεί και να παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Τελικά και οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου παρέστησαν στο δικαστήριο και απέσυραν τις μεταξύ τους μηνύσεις.

Απο το γραφείο του Ιωάννη Λύρα εκδόθηκε το εξής δελτίο Τύπου.

Σχετικά με το υποτιθέμενο επεισόδιο πληροφορούμε τους αγαπητούς μας φίλους ότι η ο δρ Λύρας μένει σε μονοκατοικία που ΔΕΝ έχει κοινόχρηστα. Επρόκειτο για παρεξήγηση που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη λήξει και επίσημα. Επρόκειτο για μυήσεις και παράπονα προς τις επίσημες αρχές (αστυνομία) που ο δρ Λύρας υπέβαλε απο τις 27/3/2023 κατα της 93 χρονης γειτόνισσας επειδή λόγω "υπερβολικής και φορτικής" έκφρασης "αγάπης" της 93 χρονης απέναντι στην 3 χρονη κόρη του γιατρού (συχνά εν τη απουσία του στην πολυσύχναστη κλινική του) το παιδί αισθάνθηκε πολλές φορές έντονο φόβο. Η μήνυση είχε υποβάλλει ο γιατρός για να προστατέψει το ανήλικο τέκνο του στενοχώρησε την 93 χρονη η οποία χωρίς να είναι ο γιατρός παρών στην οικία όπου το παιδί βρισκόταν ανυπεράσπιστο με τους παππούδες, τη μητέρα του και τον κηπουρό, άγνωστο γιατί, επισκέφτηκε το εφημερεύον ΚΑΤ και αφού ουδέν διαπιστώθηκε επέστρεψαν όλοι στην οικία τους. Δεν νοσηλεύτηκε ούτε καν για παρακολούθηση. Τη Δευτέρα 24/4/2023 με σεβαςμό στο νόμο, προχώρηςε σε ανάκληση της μηνύσεως της και η καλή γειτονία συνεχίζεται. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Να είστε σίγουροι ότι ο γιατρός δεν είχε συμμετοχή στο υποτιθέμενο επεισόδιο, ούτε λεκτική αντιπαράθεση ούτε καμμία σωματική επαφή πόσο μάλλον σωματική βλάβη κανενός τύπου. . Παραμένουμε στη διάθεση των φίλων μας με αγάπη και εκτίμηση.