iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το Σώμα
Ελληνικού διαγωνισμού
για το μαθητικό φεστιβάλ


Σε επιστολή του το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού - Παράρτημα Ραφήνας σημειώνει εν όψει του Μαθητικού φεστιβάλ.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που είχαν τα προηγούμενα Μαθητικά Φεστιβάλ Ραφήνας-Πικερμίου, το Τοπικό Τμήμα Ραφήνας του Σ.Ε.Ο. θα οργανώσει και φέτος στο Πάρκο Καραμανλή το εν λόγω φεστιβάλ για 2 ημέρες, δηλαδή 13-14/5/2023.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να συμμετέχει για να επιμορφωθεί ή να διασκεδάσει με αυτά. Θα πραγματοποιηθεί επίσης και λαχειοφόρος. Κάθε σχολείο που θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ, έστω με ένα δρώμενο θα παραλάβει λαχνούς προς πώληση, τα έσοδα των οποίων θα παραμείνουν στο σύλλογο γονέων του συγκεκριμένου σχολείου. Έτσι πιστεύουμε ότι θα εξοικονομηθούν κάποια χρήματα για τα σχολεία.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: παρουσιάσεις σχολείων, εκθέσεις εικαστικές, παρουσιάσεις συλλόγων της περιοχής, διαδραστικά παιχνίδια από βιβλιοπωλεία. Επίσης θα υπάρχει συναυλία με γκρουπ από τα τοπικά σχολεία.

Περιμένουμε πάλι ότι φέτος θα έχουμε προσέλευση τουλάχιστον 2000-3000 ατόμων.

Η χορηγία που ζητάμε είναι:

κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο μας ή γεύμα για τους εθελοντές που θα μένουν στο χώρο (50 άτομα).

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση θα είναι μεγάλη διαφήμιση για την εταιρία-οργανισμό σας. Οι χορηγοί θα αναγραφούν στα φυλλάδια που θα μοιραστούν στα σχολεία, στον τοπικό τύπο αλλά και σε ειδικά πανό στην είσοδο του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να καλέσετε στα πιο κάτω τηλέφωνα.

ΚΟΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ τηλ. 6944183131

ΚΟΚΚΑΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΩΡΩΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ τηλ. 6973715162

Επειδή ο χρόνος μας πιέζει σας παρακαλούμε να έχουμε και τη δική σας επιθυμία για χορηγία όσο το δυνατόν συντομότερα με mail στο ttrafinas@seo.gr

Φέτος βραβευτήκαμε ως διοργανωτές του Μαθητικού Φεστιβάλ στο Ζάππειο Μέγαρο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τον κ. Παύλο Γερουλάνο