iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Λαική
περιοδεία του βουλευτή
Βασίλη Οικονόμου


Προεκλογική επίσκεψη στη Ραφήνα έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος στην ανατολική Αττική Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου ξεκίνησε από το δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μώρος και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος και περιηγήθηκε στα γραφεία των υπηρεσιών, συνομιλώντας με προισταμένους και υπαλλήλους.

Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο και για τα πολεοδομικά, όπου έχουν αναρτηθεί χάρτες στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου για τους πολίτες.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον κ. Κάρλο και τον υπ. δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. της Ν.Δ. Ραφήνας Πικερμίοου Γιάννη Ρήγο περιηγήθηκε σε μαγαζιά στην πλατεία αλλά και το λιμάνι, και άκουσε τα προβλήματα και τις ιδέες των επιχειρηματιών αλλά και πολιτών που συνάντησε στο δρόμο περπατώντας.

Η περιοδεία του κ. Οικονόμου έληξε με επισκέψεις στο Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Λιμένος, το αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας και τον ΕΦΚΑ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της iselida.gr