iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 21 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ο Μάκης
Βουδούρης τιμά
το ρόλο του...


Η πληροφορία που έφτασε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr, δεν ήταν ευχάριστη, αλλά είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και γι αυτό θα προσπαθήσουμε να την προσεγγίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή.

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται μια ιδιαίτερη φροντίδα και συμπεριφορά με ευαισθησία στο προβλημά τους. Και στη Ραφήνα υπάρχουν συνανθρωποί μας που η ζωή τους τα έφερε δύσκολα και ''ακροβατούν''. Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου και οι υπηρεσίες του, η Εκκλησία, σύλλογοι, απλοί πολίτες  προσπαθούν ποικιλοτρόπως να συνδράμουν και να ανακουφίσουν.

Μια τέτοια άγνωστη περίπτωση έφτασε στο γραφείο του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, του ιατρού Μάκη Βουδούρη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως με τους αρμόδιους υπαλλήλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν διέξοδο και υποστήριξη, κατά το δυνατόν.

Το γράφουμε όχι ως είδηση, μακάρι να μην υπήρχαν τέτοιες ειδήσεις, αλλά ως επισήμανση ότι η τοπική κοινωνία έχει και ανθρώπους ''στη σκιά'', αλλά και ανθρώπους που προσπαθούν να τους φέρουν λίγο φως. Και ναι τη δουλειά του έκανε ο Μάκης Βουδούρης. Το καθήκον του. Αλλά πάντως το έκανε και χωρίς χρονοτριβή. Γιατί άλλοι ή το κάνουν αλλά βγάζουν και ανόητες φωτογραφίες με τα χέρια στην τσέπη του κοστουμιού ή δεν κάνουν τίποτα και ''πουλάνε τρέλα'' ότι στηρίζεται πάνω τους το σύμπαν...