iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Τα γενέθλια του
Κυριάκου Κόκκινου με...
μπλε χρώμα! (εικόνες)


Συντροφιά με δεκάδες συγγενείς, φίλες και φίλους γιόρτασε τα γενεθλιά του στην ''Οινοτρόπια'' στο Πικέρμι ο διακεκριμένος δικηγόρος Κυριάκος Κόκκινος.

Η γιορτή ήταν συνδυαστική αφού τιμώμενο πρόσωπο ήταν και ο οικογενειακός φίλος του ζεύγους Κυριάκου Κόκκινου - Σίσσυς Κατσούδα, Μάκης Βορίδης, ο οποίος έκανε και προεκλογική ομιλία ως υποψήφιος βουλευτής ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία.

Το ζεύγος υποδέχτηκε έναν έναν τους εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ μετά την ομιλία του κ. Βορίδη ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα.

Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα της απαστράπτουσας Σίσσυς Κατσούδα, το μικρόφωνο πήρε ο εορτάζων Κυριάκος Κόκκινος και αμέσως μετά ο Μάκης Βορίδης μίλησε για την πολιτική αναγκαιότητα υπερψήφισης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μάιου. Ο κ. Βορίδης υπενθύμισε τα - όπως χαρακτήρισε - δεινά που έφερε στη χώρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε πισωγύρισμα μετά τα επιτεύγματα που κατάφερε εν μέσω πολλαπλών διεθνών κρίσεων η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Βορίδης σε μια ανθρώπινη ''πινελιά'' της ομιλίας του εξήρε τον σημαντικό ρόλο της κόρης του ζεύγους Κόκκινου - Κατσούδα, της Έλενας, η οποία εργάζεται στη Βουλή στη νομική ομάδα που επεξεργάζεται νομοσχέδια του υπουργείου εσωτερικών στο οποίο μέχρι πρότινος ήταν υπουργός. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και στο τραπέζι όπου ήταν συγκεντρωμένα όλα τα μέλη της οικογένειας προεξάρχουσας της γλυκύτατης 96χρονος μητέρας της κ. Κατσούδα και του βετεράνου κομάντο πατέρα του κ. Κόκκινου.

Μετά την ομιλία ο κ. Κόκκινος έσβησε στην τούρτα το κεράκι - ερωτηματικό, αντάλλαξε ένα φιλί αγάπης με τη συζυγό του ενώ ακουγόταν το τραγούδι ''είναι στιγμές που δεν μπορώ χωρίς εσένα''...

Στη γιορτή διακρίναμε μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο με τη συζυγό του δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρο Χρυσοφώτη με τη Δέσποινα Γκικάκη στέλεχος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, τον δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, τον δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, τον αντιδήμαρχο του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Σπύρο Κάρλο, τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Ραφήνας Πικερμίου Γιάννη Ρήγο, μέλη του συλλόγου γυναικών ''Ιωνίδες'' στον οποίο είναι πρόεδρος η κ. Κατσούδα, επιχειρηματίες και εκπροσώπους του τοπικού Τύπου. Παρουσία έκπληξη ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης, οικογενειακός φίλος ο οποίος φυσικά πήρε και το μικρόφωνο, ενώ η κ. Κατσούδα έριξε και μια ζειμπεκιά καταχειροκροτούμενη!

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr