iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ιστορικό ματς στις 6/5
Παλαίμαχοι ΑΟ Τριγλία
vs ΠΟΤ Νέας Τρίγλιας


Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Ιστορικός αγώνας μετά από 21 χρόνια μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των δύο αδελφών πόλεων!
Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Τριγλία με πλήρη αποστολή θα αναχωρήσουν το Σάββατο πρωί 6 Μαϊου, με επικεφαλής τον επίτιμο πρόεδρο μας Δημήτρη Μισοκοιλη που ηγήθηκε και της αποστολής το 2002 ως πρόεδρος και πέντε γενιές ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και θα παίξει με τον ΠΟΤ Νέας Τρίγλιας.
Μαζί μας θα είναι και οι Νίκος Μουτσάτσος και Κώστας Ξένος που θα αγωνιστούν, Βασίλης Σταματίου, Άγγελος Αραπάκης, Δημήτρης Χριστόπουλος Λευτέρης Ραφτόπουλος, Θωμάς Αραπκιλης.
Αντιπρόσωπος της Δημοτικής αρχής, της οποίας η συμβολή είναι τεράστια στο να γίνει αυτός ο αγώνας και πάντα στέκετε κοντά στους παλαιμάχους, θα είναι ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Κάρλος
Η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ν.΄Τριγλιας θα χτυπήσει το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο της.
Οι παλαίμαχοι του ΠΟΤ Ν.Τριγλιας έχουν ετοιμάσει Λαμπρή υποδοχή σε ένα εξαίρετο γήπεδο,τυπώνοντας μάλιστα και επετειακές φανέλες!!!
Οι παλαίμαχοι ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο Ν. Τρίγλιας Ιωάννη Καραπανταζή και τον πρόεδρο του συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργο Κική για τον μεγάλο διαμεσολαβικο ρόλο και την οργάνωση του ταξιδιού αυτού.