iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Με το βλέμμα στη
βουλή ο Γιάννης
Σαμέλης της Ν.Δ. (εικόνες)


Από την Παλλήνη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Σαμέλης.
Το κτήμα ''Μεντή'' γέμισε ασφυκτικά από δεκάδες φίλες και φίλους του διακεκριμένοι δικηγόρου - οικονομολόγου, ο οποίος ρίχνεται στη ''μάχη'' των εθνικών εκλογών διεκδικώντας τον έναν σταυρό των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας.
Πολλοί οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΔΕΕΠ ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη, ο π. δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς, ο π. δήμαρχος Μαραθώνα Ευάγγελος Μέξης, ο συνυποψήφιος Τάσος Αγγέλικας, ο επιχειρηματίας Τάσος Ανδρικόπουλος.
Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν έναν έναν οικογενειακώς οι γονείς και η σύζυγος του κ. Σαμέλη, ο οποίος δεν έκρυβε την υπερηφάνεια του που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον τίμησε με μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Πάντως ''την παράσταση έκλεψε'' ο πατριάρχης της οικογένειας κ. Βασίλης Σαμέλης ο οποίος είχε για όλους μια καλή κουβέντα και μια μίνι ιστορία.
Πριν την ομιλία του κ. Σαμέλη ανέβηκαν στο βήμα η κ. Σωφρόνη και ο κ. Κωνσταντάς, που εξήραν το ήθος, την ευπρέπεια και την κομματική αφοσίωση του κ. Σαμέλη. Η κ. Σωφρόνη τον χαρακτήρισε ''ο χαμογελαστός Γιάννης'', ενώ ο κ. Κωνσταντάς ''άξιο εκπρόσωπο της νέας γενιάς που θα κοσμήσει το Ελληνικό κοινοβούλιο''.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως ξεκίνησε την πολιτική του δράση ως αφισσοκολητής του κόμματος από τα σχολικά χρόνια στον τόπο που αγαπάει και κατοικεί με την οικογενειά του. Χαρακτήρισε πολιτικό του ''πατέρα'' τον κ. Κωνσταντά στον οποίο θα είναι παντοτινά ευγνώμων.
Και επισήμανε πως όλοι μαζί την 21η Μαΐου πρέπει πετύχουμε μία μεγάλη νίκη. Για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε. Να συνεχίσουμε να προχωράμε με βήματα σταθερά, τολμηρά, μπροστά!
Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr