iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Συγκίνηση και αγάπη
στο ματς των βετεράνων
στη Νέα Τρίγλια


Συγκίνηση και ανθρωπιά στο ιστορικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι των βετεράννων του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.
Δήμος Νέας Προποντίδας - Δήμος Ραφήνας Πικερμίου δύο αδελφικοί προσφυγικοί αυτοδιοικητικοί οργανισμοί σε τροχιά διατήρησης μιας ιστορίας 100 χρόνων. Στο γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής- τέσσερις γενιές ποδοσφαιρικής ιστορίας, σε ένα εκπληκτικό αγώνα παλαιμάχων.
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς τόνισε πως το ματς αποτελεί απλώς μια δικαιολογία να ξαναβρεθούμε κοντά άνθρωποι και οικογένειες που συνδέονται με κοινές μνημες ενός αιώνα .
Ευχαριστώ το δήμαρχο Νεας Προποντίδας Μανώλη Καρρά για τη θερμή υποδοχή, τον εκπρόσωπο των παλαιμάχων Τρίγλιας Ραφήνας Τάσο Αραπκιλή για την εξαιρετική ιδέα και τον προγραμματισμό του αθλητικού αγώνα καθώς και τον πρόεδρο Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργο Κική για την άρτια διοργάνωση της επίσκεψης αλλά και όλη την παρέα που είναι μια αγκαλιά αγάπης.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς και ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βασίλης Κικής, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Παλπατζής και ο επί σειρά ετών πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλία Δημήτρης Μισοκοίλης.
Η βραδιά έκλεισε με γλέντι στην κεντρική πλατεία της Νέας Τρίγλιας οργανωμένο προς τιμήν της επισκέψεως από το δήμο Νεας Προποντίδας.