iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ιωάννης Ξουρίκης:
Το ''Ενώνω'' είναι
εδώ για εσάς


Με μηνυμά του μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr εν όψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής ανατολικής Αττικής με το κόμμα ''Ενώνω'' Ιωάννης Ξουρίκης επισημαίνει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές, τις πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης λόγω της παγκόσμιας  συγκυρίας, έχει αρχίσει.

Σε λίγες εβδομάδες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ψηφίσουν στις κάλπες για κυβέρνηση, πρωθυπουργό και βουλευτές.

Διεκδικώ την ψήφο σας στην ανατολική Αττική με το κόμμα ''Ενώνω'' του προέδρου Νίκου Μαυραγάννη με άξονες την εντιμότητα, την αλήθεια και την ανθρωπιά.

Τώρα είναι η εποχή των μεγάλων ρηξικέλευθων αποφάσεων για τις τοπικές κοινωνίες για πραγματική αλλαγή, προς έναν φωτεινό δρόμο αισιοδοξίας και αναγέννησης.

Η Περιφέρεια της ανατολικής Αττικής με σχεδόν 1.000.000 πολίτες δεν μπορεί να μένει ουραγός των εξελίξεων και να μαραζώνει, ενώ μπορεί να αναδειχθεί σε ''στολίδι'' του λεκανοπεδίου.

Το κόμμα ''Ενώνω'' με απολύτως καθαρές απόψεις, πολιτική φιλοσοφία και κομίζοντας το νέο, τη δημιουργία και το εφικτό σχέδιο για μια καλύτερη Ελλάδα, αποτελεί την ελπίδα όλων. 

Ναι είναι ένα - λεγόμενο - μικρό κόμμα, αλλά με τεράστιο πάθος για προσφορά. Με ιδέες εναρμονισμένες στη δύσκολη εποχή και με ανθρώπους αποφασισμένους να εργαστούν πραγματικά για το κοινό καλό, είτε μέσα από τη βουλή, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, είτε μέσα από τον κρατικό μηχανισμό. 

Προσωπικά δεσμεύομαι, αν εκλεγώ, να μην προδώσω την ψήφο της εμπιστοσύνης σας.

Το ''Ενώνω'' θα μιλήσει με ουσιαστικά έργα και πρωτοποριακές δράσεις και όχι με λόγια. Είμαι υπερήφανος που ανήκω στις τάξεις του και με οδηγό τον πρόεδρο Νίκο Μαυραγάννη θα φέρουμε έναν  άνεμο ανάπτυξης στις πόλεις της ανατολικής Αττικής.

Είμαι εδώ για εσάς!