iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ισόβια σε δύο Πακιστανούς
που είχαν βιάσει
26χρονη στο Κιλκίς


Τον ομαδικό βιασμό της από τους δύο Πακιστανούς που την οδήγησαν υπό την απειλή όπλου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα ερημικής τοποθεσίας των Ευζώνων Κιλκίς και ασέλγησαν... μπροστά στα έντρομα μάτια του συντρόφου της, περιέγραψε η 26χρονη με καταγωγή από την Κούβα, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου του 2022 και στο εδώλιο του κατηγορουμένου έκατσαν σήμερα τρεις άντρες από το Πακιστάν, 22 έως 30 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατ' συναυτουργία εις βάρος του ζευγαριού και τριών συμπατριωτών τους, οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα μαζί τους εκείνο το βράδυ και για τον διαδοχικό βιασμό της 26χρονης.
Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχους τους κατηγορουμένους, χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Στους δύο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 16,5 έτη, ενώ στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος καταδικάστηκε για ληστεία και συναυτουργία στον βιασμό, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 ετών και έξι μηνών (εκτιτέα τα 20).