iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Β. Μπουρνούς: Το Αθλητικό
παραολυμπιακό Κέντρο
ανήκει στη Ραφήνα


Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ξεκαθάρισε κατηγορηματικά για άλλη μία φορά ότι το Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο θα ανήκει στη δικαιοδοσία του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο κ. Μπουρνούς σημείωσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι το 50% του χρόνου των εγκαταστάσεων θα διατίθεται για τον μαζικό αθλητισμό, δηλαδή στους πολίτες και το 50% στις ομάδες της περιοχής. Επανέλαβε ότι τα 36,4 εκ. ευρώ είναι ''κλειδωμένα'' σε ειδικό κωδικό από την κεντρική κυβέρνηση και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ''απρόοπτο''. 

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο επικεφαλής της ''Συμμαχίας Δημιουργίας'' Δαμιανός Φαφούτης υποστήριξε ''όλοι είμασταν υπέρ του Αθλητικού Κέντρου, αλλά για να γίνει πραγματικό κέντρο που θα αθλούνται οι πολίτες και όχι να δεκαπλασιαστεί το μπάτζετ για να καταλήξει αμφιβόλου χρήσεως εγκατάσταση''.

Ο Βασίλης Πιστικίδης επικεφαλής της Νέας Αρχής, σημείωσε ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του και κακώς γίνεται πισωγύρισμα με τη νέα μελέτη φωτοαπεικόνισης της περιοχής, ενώ ο επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' Ανδρέας Βασιλόπουλος υποστήριξε πως ο δήμος κάνει όλη τη δουλειά και τελικά ο χώρος θα παραχωρηθεί στην Περιφέρεια λόγω αδυναμίας υποστήριξης.

Την εισήγηση επί του θέματος της φωτοαπεικόνισης των 64 στρεμμάτων στην Αρίωνος έκανε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πάντζας.