iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

''Σεισμός'' κεφιού στο
πανηγύρι της Ανάληψης
10 ''ρίχτερ'' Β. Νταντά


''Καρφίτσα δεν έπεφτε'' στο παλιό γήπεδο της Διασταύρωσης στο γλέντι της Θύελλας Ραφήνας για το πανηγύρι της Ανάληψης.

Το είπε άλλωστε στο καλωσόρισμα και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος ''το 2024 θα παραγγείλουμε διπλάσια τραπέζια και καρέκλες'' Ο κ. Λουκάτος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Β. Μπουρνούς που είναι πάντα αρωγός στη μεγάλη λαική γιορτή και τους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ τόνισε ότι η Θύελλα πρωταγωνιστεί για 9η χρονιά στη Γ' Εθνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή διασκέδαση, ενώ προανήγγειλε και την ένταξη της Διαστασταύρωσης στο πολεοδομικό σχέδιο.

Στη συνέχεια το κέφι απογειώθηκε με το πρόγραμμα - ''πύραυλος'' της λαικής αοιδού Βασιλικής Νταντά.

Για την ιστορία πρέπει να υπήρξε και ρεκόρ στα σουβλάκια, αφού οι ψήστες δεν προλάβαιναν!

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων (συγνώμη απ όσους δεν είδαμε στο κατάμεστο γήπεδο) ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Σάββας Αραπκιλής, Σπύρος Κάρλος, Χρήστος Τσεμπέρης και Μάκης Βουδούρης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρήγος.

Στα high lights της βραδιάς στο τραπέζι που καθόταν ο δήμαρχος, ο κ. Κάρλος και ο κ. Ρήγο, προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα σε όλες τις κυρίες της παρέας... 

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr