iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ο ''Στρατάρχης'' της Τ.Α.
Αντώνης Παλπατζής με
τον Βαγγέλη Μπουρνούς


Αν το γράφαμε καθαρά ως - προαναγγελία είδηση (μόνο το είχαμε ''φωτογραφήσει'' προ μηνός) από την iselida.gr θα μας περνούσατε είτε για τρελούς, είτε για προβοκάτορες, είτε ότι κάνουμε καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο!
Ο Αντώνης Παλπατζής έδωσε τα χέρια με τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς και θα είναι στο ψηφοδελτιό του στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο κ. Παλπατζής ''παλιά καραβάνα'', ο αρχαιότερος δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, εκλέγεται από τη δεκαετία 1990 όταν ήταν ακόμη κοινότητα, συνεχίζει ακάθεκτος.
Ο κ. Παλπατζής με τεράστια εμπειρία και ''δεξαμενή'' ψήφων, συμπορεύτηκε με τους κυρίους Κεχαγιόγλου, Χριστόπουλο, Παυλίδη και Πιστικίδη και τώρα ρίχνεται στη ''μάχη'' με τον κ. Μπουρνούς.
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου δήλωσε
''Όταν βρίσκεις αυτά που σε ενώνουν και ξεπερνάς αυτά που σε κρατούν μακριά, τότε προκύπτουν συνεργασίες.
Αντώνης Παλπατζής, δημοτικός σύμβουλος με μακρά θητεία παρουσίας και προσφοράς στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας από το 1990 και ο οποιος έχει αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοικητική του πορεία.
Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα συμπορευτεί με τις τάξεις της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε για να ολοκληρώσουμε τις υποδομές που οφείλουμε να φτιάξουμε για τους πολίτες, για ένα ακόμα ποιοτικότερο τόπο για ολες και όλους εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.
Πάμε μπροστά!''