iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Μύρων Τσαγκαράκης:
Για το ΠΑΣΟΚ
ήταν η αφετηρία


Σε αναρτησή του ο υπ. βουλευτής ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ Μύρων Τσαγκαράκης σημειώνει
Ένα μεγάλο μπράβο στους συνυποψηφίους μου που συγκέντρωσαν την προτίμηση και την εκλογική εμπιστοσύνη των πολιτών της περιφέρειάς μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που μπήκαν στην Βουλή και ολόψυχες ευχές σε όσους τους ακολουθούν σε αριθμούς ψήφων ώστε στις επόμενες κρίσιμες και αποφασιστικές αναμετρήσεις να καταφέρουν κι αυτοί να εκλεγούν και να δώσουν δυναμικά το «παρών» στο νέο κεφάλαιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Γιατί το 11,50 % της 21ης Μαΐου είναι μόνο η αφετηρία. Ο αγώνας για να γίνει πραγματικότητα η Αλλαγή για τον τόπο, τον άνθρωπο και την περιφέρειά μας συνεχίζεται. Αυτήν την φορά με δεδομένη την καταψήφιση των πρακτικών του ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό σώμα γύρισε την πλάτη στην στείρα αντιπαράθεση, τα μηδενικά επιχειρήματα, την επίθεση κατά προσώπων στην προσπάθεια κάλυψης της ανυπαρξίας εναλλακτικής και κυρίως κοστολογημένης πρότασης διακυβέρνησης της Κουμουνδούρου. Το εκλογικό σώμα, όμως παράλληλα, αναγνώρισε την ανασύνταξη και την επανατοποθέτηση της μόνης πατριωτικής και προοδευτικής παράταξης της χώρας, του ΠΑΣΟΚ-Κινάλ.
Θα συνεχίσω να συντάσσομαι με τον αγώνα για την Αλλαγή και την προσπάθεια του κόμματος για να αναδειχθεί, μετά και την 3η εκλογική αναμέτρηση, ως η πραγματική και υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, με άξονα την υλοποίηση των 12 προτεραιοτήτων μας για ένα σύγχρονο κράτος με κοινωνική δικαιοσύνη. Ένας αγώνας αντικειμενικά δύσκολος για όλους μας, που θα βάλει όμως «δύσκολα» και στην παράταξη της ΝΔ, που χάνει το προνόμιο και το πλεονέκτημα της σύγκρισης με το ΣΥΡΙΖΑ και της συνεπαγόμενης ανοχής από τον πολίτη. Προοπτικά, πιστεύω ότι η αντιπρόταση διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κερδίσει και τη λαϊκή εντολή και θα υπερκεράσει τη δεξιά της προστασίας των ολιγαρχών του πλούτου στην Ελλάδα.
Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε, εσάς που πιστέψατε στη διαφορετική πολιτική- αρκετές φορές ανατρεπτική, αλλά πάντα δημιουργική- αντίληψη που εκφράζω. Από την προεκλογική μου μάχη, κρατάω τα πιο πολύτιμα, τους φίλους που έκανα στη διάρκεια των τριών αυτών μηνών αλλά και την συμβολή μου στην προσπάθεια να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί. Πλησιάζει η ώρα που ο ήλιος της προόδου, της ελπίδας, της αναγέννησης, της ευημερίας, της δικαιοσύνης θα ανατείλει. Και θα ανατείλει για όλη την χώρα και φυσικά και για την αγαπημένη μας περιφέρεια, την Ανατολική Αττική.
Σας ευχαριστώ.