iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

''Το μπουμπούνισε''
Ο Κώστας Ξηντάρας
υπ. δήμαρχος Ραφήνας


Ο Κώστας Ξηντάρας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου!

Το ανακοίνωσε ανήμερα του Αγίου Πνευματος και το όνομα του συνδυασμού ''πλέουμε μπροστά'' με σήμα ένα καράβι.

Στο αυτοδιοικητικό μανιφέστο του επισημαίνει

Στη ζωή έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω. Όταν δε η απόφαση αυτή αφορά εκτός από τον εαυτό σου και τον τόπο που μεγάλωσες και ζεις πρέπει να λαμβάνεται μετά από ώριμη σκέψη.  Η αποφασή μου να διεκδικήσω τη δημαρχία της Ραφήνας και του Πικερμίου είναι μία συνειδητή επιλογή. Στόχος μου, στόχος μας να πάμε τον τόπο μας γρήγορα και σταθερά μπροστά, λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις και τα θέλω όλων των δημοτών μας.

Με έργα ουσίας που θα απολαμβάνουμε στην καθημερινοτητά μας όχι ημίμετρα. Να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί ενωμένοι με πυξίδα μας ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας και τα παιδιά μας. Χωρίς αλαζονεία και έπαρση, αλλά με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας για μια πραγματικά δημοκρατική διοίκηση.

Ξεκινάμε σήμερα αυτό το όμορφο ταξίδι με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις μας και σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι στην κοινή προσπάθεια ανόρθωσης του τόπου μας.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε με τον κ. Ξηντάρα για να του ευχηθεί στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού πολιτισμού. Μας ευχαρίστησε και στην επιθυμία να μας κάνει μια δήλωση, απάντησε ευγενικά ''τις αμέσως επόμενες ημέρες''.