iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Aλέξης Τσίπρας:
Στις 25 Ιουνίου
ξεκινάμε 0-0


Στη Σίνδο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και αναφέρθηκε στις  εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Γνωρίζω ότι η Σiνδος είναι η πίσω αυλή της Θεσσαλονίκης, η πιο ξεχασμένη περιοχή της συμπρωτεύουσας, γι' αυτό πρέπει να παλέψουμε μαζί για τα αυτονόητα. Να παλέψουμε μαζί για τη δημόσια υγεία, για την παιδεία, για το δικαίωμα ακόμη και στο πόσιμο νερό. Αυτονόητα πράγματα, που δεν έχουν κατακτηθεί για την περιοχή. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία, το να μπορούν οι απόμαχοι να δώσουν ένα χαρτζιλίκι αλλά και οι νέοι να μπορούν να ζήσουν ένα μέλλον με αισιοδοξία στον τόπο που μεγάλωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Σε αυτές τις εκλογές θα πάμε με όπλο το πρόγραμμά μας και θα το συγκρίνουμε με το μοναδικό αντίπαλο σχέδιο, που είναι αυτό του κυρίου Μητσοτάκη. Άλλα 4 χρόνια Νέας Δημοκρατίας θα είναι πάρα πολύ σκληρό. Στις 25 Ιούνη έχουμε ένα νέο εκλογικό αποτέλεσμα, ξεκινάει 0-0» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είδε τους κατοίκους να του φέρνουν και μια τούρτα… ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι η μόνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στο σχέδιο Μητσοτάκη», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις 25 Ιουνίου μπορεί να γίνει ανατροπή συσχετισμών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία φωτοβολίδα που θα σβήσει, αλλά έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά».