iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 01 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η κολυμπήθρα
ένωσε Μπουρνούς,
Μώρο και Πάντζα


Το γιό τους με το όνομα του παππούΓιώργο βάπτισαν στην Παντοβασίλισσα ο Σπύρος Πάντζας και η συζυγός του με νονό τον Κωνσταντίνο Μώρο.
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, από τις οποίες δεν έλειψαν και οι αυτοδιοικητικές ''πινελιές''...
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών σχολιάζοντας
Μαζί στη ζωή, στην αυτοδιοίκηση και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
 
Τρεις φίλοι και συν - κούμπαροι σε μια εξαιρετικά ιδιαίτερη μέρα - στα βαφτίσια του Γιώργου Πάντζα του νεώτερου - στον ιερό ναό Παντοβασιλίσσης Ραφήνας.
Είχα την τιμή να στεφανώσω τον φίλο και αντιδήμαρχο Σπύρο Πάντζα που άνοιξε μια νέα σελίδα ευτυχίας στη ζωή του με τη σύζυγό του Δήμητρα και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μώρος να βαφτίσει το γιο του.
Η πολιτική είδηση της όμορφης οικογενειακής και προσωπικής στιγμής είναι ότι και οι τρεις μαζί, σε κοινή αυτοδιοικητική πορεία, μαζί στη δημοτική παράταξη "Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών" πάμε για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών, πιστοί στις δεσμεύσεις μας στους πολίτες και με μεγάλο έργο στο "βιογραφικό" της προσφοράς μας στον τόπο, μαζί με τους συνοδοιπόρους συνεργάτες μας, εκλεγμένους και μη.
Το εκκλησιαστικό γεγονός της βάφτισης συνοδευμένο από την πολιτικά αυτοδιοικητική απόφαση μας να συνεχίσουμε το μεγάλο έργο που υλοποιούμε σε Ραφήνα και Πικέρμι