iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Θρίλερ με την
εξαφάνιση της
27χρονης στην Κω


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, αφότου συναντήθηκε με παρέα πέντε αλλοδαπών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών.

Η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την υπόθεση προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται να πάρει DNA από όλη την παρέα των αλλοδαπών.
Συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. Ένα από τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτόν είναι πως πάνω του βρέθηκε να υπάρχει και εισιτήριο για την Ιταλία το οποίο πιθανόν και εξέδωσε μετά την εξαφάνιση της άτυχης 27χρονης. Ο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ότι ο 32χρονος που συνελήφθη είχε εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, το οποίο έκλεισε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Παράλληλα, η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια. 

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.