iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Οι Ποδηλατάδες τρέχουν
στη μνήμη των νεκρών
σε Μάτι - Κ. Λιμανάκι


Οι ποδηλατάδες, είναι μια... τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια. 
Οι ίδιοι περιγράφουν τις δράσεις τους
Αυτό που κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα ποδηλατικά μας ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουμε, καθώς επίσης αναπαράγουμε και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές όπου ταξιδεύουμε σε μικρά σκετσάκια.
Η εκπομπή μας είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται  Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ - διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions
Έχουμε εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Άλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμένα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουμε ανέβει την Γέφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουμε ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού. Τα τελευταία βίντεο μας που τραβήξαμε στην όμορφη Σαλαμίνα, ξεκινώντας το ταξίδι μας από το Αιγάλεω, φτάνοντας στον Πειραιά μετά στο Πέραμα και μετά Σαλαμίνα όπου φτάνουμε μέχρι την μαρίνα Σαλαμίνος όπου έπειτα στο δεύτερο επεισόδιο φεύγουμε για την παραλία της Φανερωμένης και βέβαια μιλάμε για μια απο τις πιο συναρπαστικές διαδρομές που έχουμε κάνει...
Βέβαια ολα αυτα τα ταξίδια ξεκινούν από μια κοινή περιοχή, το Αιγάλεω, όπου είναι και η έδρα μας.
Μέσα από τα επεισόδια μας σκοπός μας είναι να δείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.
Στο τελευταίο επεισόδιο πήγαμε στον 4ο Ποδηλατικό Γύρο Μαραθώνα - «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος»
Αφιερωμένος στη μνήμη της οικογένειας Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών, που είχαν διακριθεί παλαιότερα στην αντίστοιχη διοργάνωση και των υπόλοιπων θυμάτων που χάθηκαν άδικα στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018. Άνθρωποι σαν εμάς, απλοί χαρούμενοι αλλά και λάτρεις του ποδηλάτου.
5 χρόνια μετά τους θυμόμαστε με ένα αγώνα μνήμης και όχι νίκης καθώς από ότι είδαμε τείνουμε να ξεχνάμε πολύ…
Το βίντεο είναι το εξής 
Μπορείτε να μας βρείτε στις παρακάτω σελίδες