iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Μια ''θάλασσα''
εκδηλώσεων από
τον ΔΟΠΑΠ


Με αφορμή την τελευταία εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής με τον Αλέξανδρο Τζουβέλα, που παρακολούθησαν με ενθουσιασμό εκατοντάδες πολίτες, ανατρέξαμε στο αρχείο της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr και διαπιστώσαμε δημοσιογραφικά ότι την τελευταία πενταετία έχουν γίνει δεκάδες πανέμορφες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ.

Η άψογη συνεργασία και η φιλοσοφία στο ίδιο μήκος κύματος του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς και του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Σπύρου Λουκάτου, έχουν δημιουργήσει ένα αξιοθαύμαστο ''βιογραφικό'' εκδηλώσεων και μάλιστα οι περισσότερες την περίοδο της πανδημίας.

Συναυλίες, οικολογικές δράσεις και χάπενινγκ, αθλητικοί αγώνες και τουρνουά, εκθέσεις πολιτισμού, φιλολογικές βραδιές, που συνθέτουν ένα πολύχρωμο ''μωσαικό'' υψηλού επιπέδου, το οποίο επιβραβεύουν με την αθρόα συμμετοχή τους οι πολίτες.

Και αυτό το καλοκαίρι ακολουθούν σημαντικές εκδηλώσεις σε πολλά επίπεδα, με κορυφαία τη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς στο Κολυμβητήριο, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.