iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Η Ραφήνα ψήφισε
παραλίες, ταβέρνες
και καφετέριες...


Και η Ραφήνα ακολούθησε τον...μέσο όρο της αποχής στην Ελλάδα που κινήθηκε γύρω στο 60% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες.

Τι θα γίνει ως τις 7 στο διάστημα που απομένει μπορεί μετά τις παραλίες και τις ταβέρνες να υπάρξει αθρόα προσέλευση στο εκλογικό κέντρο στο σχολείο, το οποίο υπήρχαν ώρες (κυρίως ντάλα μεσημέρι) που θύμιζε έρημο τοπίο... Η φωτογραφία από την ώρα που πήγαμε να ψηφίσουμε και στο εκλογικό κέντρο ήταν η δικαστική αντιπρόσωπος, μία κυρία της εφορευτικής επιτροπής και ένας κύριος που μοίραζε ψηφοδέλτια.

Αυτό που έγινε την Κυριακή από νωρίς το πρωί ως αργά το απόγευμα στις παραλίες δεν περιγράφεται. Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr έκανε ρεπορτάζ (και για να λέμε την αλήθεια και μια βουτιά στο πανέμορφο Κόκκινο Λιμανάκι) στις τέσσερις παραλίες της Ραφήνας. Κεντρική πλαζ, Μαρίκες, Μπλε και Κόκκινο Λιμανάκι ''βούλιαξαν'' από κόσμο! Βγάλαμε κάτι φωτογραφίες αλλά αν δεν έχεις drone από ψηλά δεν θα καταλάβει κανείς το μέγεθος. Στις Μαρίκες είναι χαρακτηριστικό ότι αν έβρισκες κάπου να παρκάρεις θα περπατούσες τουλάχιστον 300 μέτρα. Στο Μπλε το πάρκινγκ γέμισε ασφυκτικά, στο Κόκκινο, η Δημοκρατίας και οι παράδρομοι ''τιγκάρισαν''...