iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το ''2004''
του πρωταθλητή
Βασίλη Κολλάρου


19 χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες από το ποδοσφαιρικό έπος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την κατάκτηση του Euro 2004.

Και τι σύμπτωση λίγες ημέρες μετά την ''κούπα'' που σήκωσε ο αρχηγός Θοδωρής Ζαγοράκης και άλλοι ήρωες των γηπέδων της Πορτογαλίας, ένας Ραφηνιώτης φορούσε χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωπαική πάλη στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων στη Σλοβενία, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό βάθρο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμου.

19 χρόνια μετά ο πρωταθλητής που τίμησε το εθνόσημο ο Βασίλης Κολλάρος, προτρέπει όλους τους νέους να γίνουν αθλητές. Σε οποιοδήποτε σπορ. Όπου κι αν φτάσουν. ''Και μόνο η συμμετοχή και η προσπάθεια αρκούν'' τονίζει ο Βασίλης και συμπληρώνει ''ο αθλητισμός μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε ψηλά αν δεν μπορούμε, αρκεί και μόνο να είμαστε μέλη της παγκόσμιας αθλητικής οικογένειας''.

Με αφορμή την υποψηφιοτητά του στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο κ. Κολλάρος σημείωσε ''αν οι συνδημότες μου με εμπιστευτούν για δημοτικό σύμβουλο θα αγωνιστώ ώστε να γίνουν η Ραφήνα και το Πικέρμι κοιτίδες αθλητισμού. Αθλητής και εργαζόμενος είμαι, όχι επιστήμονας. Να αγωνίζομαι έμαθα και να παλεύω κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και φορώντας ακόμη το εθνόσημο υπόσχομαι ότι ακόμη κι αν δεν εκλεγώ ο ίδιος άνθρωπος θα είμαι. Και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την πόλη που ζω εγώ, τα παιδιά μου, οι συμπολίτες  και οι φίλοι μου''.