iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Γιώργος Ιωακειμίδης
Δυνατά για
Περιφερειάρχης Αττικής


Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε και επίσημα στην πρώτη μεγάλη εκδήλωσή του στο Ζάππειο, ο δήμαρχος Α. Ι. Ρέντη-Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Περιφέρεια δεν είναι ούτε μπλε ούτε πράσινη ούτε κόκκινη, είναι των τεσσάρων εκατομμυρίων πολιτών της».

Ο κ. Ιωακειμίδης παρουσίασε τις 4 μεγάλες προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού του «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης». Το παρών έδωσαν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Μπρούλιας πρώην δήμαρχος Αθηναίων, ο Γιάννης Αμοιρίδης δήμαρχος Κατερίνης, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δήμαρχος Σκύρου. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε και ο κ. Μίλτος Μωυσής πρώην πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών.

Με βασικό σύνθημα «δίνουμε τα χέρια», υπόσχεση και δέσμευση μαζί, ότι τα προεκλογικά λόγια θα γίνουν μετεκλογικά, έργα και πράξεις όπως άλλωστε έχει αποδείξει στη θητεία του ως δήμαρχος επί 30 συνεχή χρόνια. Ο Γ. Ιωακειμίδης, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και επικριτικός για την διοίκηση Πατούλη, την οποία χαρακτήρισε «σύστημα που νέμεται τη Περιφέρεια, φέρει ατόφια τη σφραγίδα του χτες, τις νοοτροπίες που μας χρεωκόπησαν και κόντεψαν να διαλύσουν την χώρα». Ζήτησε στις 8 Οκτωβρίου «να καταδικαστεί αμετάκλητα η άθλια οικονομική διαχείριση, η απουσία έργου και αποτελέσματος και η αδιαφορία του πολιτικάντη» και ανέφερε ότι «ο κ. Πατούλης είναι αποτυχημένος που κρύβεται πίσω από τον Πρωθυπουργό και την ΝΔ για να καλύψει την ανικανότητά του. Και αναρωτήθηκε: Ο Πρωθυπουργός και η ΝΔ θέλουν να καλύψουν τον κ. Πατούλη και να επιβραβεύσουν όσα καταδίκασαν προεκλογικά; Ασυνέπεια, αναποτελεσματικότητα, αδιαφάνεια, λόγια του αέρα, δηλαδή το χτες που θέλουμε να ξεπεράσουμε οριστικά;»