iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Νεκρός 20χρονος σε
αστυνομική καταδίωξη
στη Λάρισα


Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχοχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός.
Αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα. Κατά άλλες πηγές του onlarissa.gr, πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό. Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο εκτίοντας ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση παράνομων μεταναστών.