iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. αν. Αττικής
έκανε πάρτι για
την εκλογική νίκη


Μια μια ανάρτηση - φωτορεπορτάζ η πρόεδρος Βανίτα Σωφρόνη περιγράφει το πάρτι νίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Μια βραδιά χωρίς μικρόφωνα, χωρίς ομιλίες, χωρίς πρωτόκολλο, μια βραδιά γιορτής για όλες και όλους εμάς της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής και των 13 ΔΗΜΤΟ.
Μια βραδιά που στα πρόσωπα όλων μας ήταν χαραγμένο ένα πλατύ χαμόγελο, το χαμόγελο της νίκης της μεγάλης μας παρατάξης, το χαμόγελο της ικανοποίησης μετά από έναν πολύμηνο σκληρό αγώνα που δώσαμε όλοι εθελοντικά με μόνο «καύσιμο» την ιδεολογία μας, τα πιστεύω μας, την αγάπη μας για αυτή τη χώρα που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί.
Μονόδρομος για εμάς η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο πρόεδρος μας Kyriakos Mitsotakis.
Μαζί με φίλους αγαπημένους, μέλη του ΔΣ και της Διεύρυνσης της ΔΕΕΠ, Προέδρους και μέλη των τοπικών μας οργανώσεων, αυτοδιοικητικούς, αλλά και με τους δικούς μας Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης, Υπουργό Επικρατείας και Stelios Petsas, πρώην αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών, τον Βασίλης Κόκκαλης, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρο ΕΔΣΝΑ, τους υποψήφιους Δημάρχους Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης και Μαρκοπούλου Χρήστος Νικ Δρίτσας, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με την παράταξη Αξίζουμε μία "Νέα Αρχή για την Αττική" του Giorgos Patoulis και τους πολιτευτές μας Ευάγγελος Δημητρίου, Tassos Angelikas και Vaso Tsintzou.
Πώς να μην αναφέρουμε την αεικίνητη αγαπημένη μας πρόεδρο Vaso Bouraza της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Περιστερίου - Το Περιστέρι Αλλάζει, η οποία με μέλη του συμβουλίου της μας τίμησε και γιορτάσαμε όλοι μαζί την τόσο θετική έκβαση του κοινού μας αγώνα! Αλλά και την Συντονίστρια Αττικής της Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ & Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΕΑ Δημοκρατια Τ.Ο Γλυφαδας Katerina Koutra που είναι πάντα δίπλα μας.
?Τέλος πάντα δίπλα μας, διακριτικά, ο Συντονιστής κομματικών οργανώσεων Ανατολικής και Δυτικής Αττικής Leonidas Pililitsis, ο οποίος εκπροσώπησε το Γραμματέα μας Στέλιος Κονταδάκης. Ο Συντονιστής μας ήταν ο άνθρωπος που καθ´ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν παρών, πλάι μας, στηρίζοντας τις δράσεις μας, δίνοντας λύση σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε, μα κυρίως ακούγοντας με κατανόηση τις όποιες ανησυχίες μας και φροντίζοντας να μας κατευνάζει και κάθε του πράξη να έχει μοναδικό σκοπό την ενότητα με στόχο την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας!
??Οι ομάδες ακόμα και όταν χάνουν πάντα κερδίζουν! Κερδίζουν γιατί δένονται μέσα από τον αγώνα που δίνουν, μέσα από τις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει όλοι μαζί, μέσα από διαφωνίες που πάντα είναι εποικοδομητικές, μέσα από την κόπωση, μέσα από τις κοινές αγωνίες, μέσα από το πάθος που νιώθουν όλοι όσοι τις απαρτίζουν για το θετικό, το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Έτσι κι εμείς μέσα από αυτή τη διαδικασία, που πολλές φορές ήτανε δύσκολη και επίπονη, δημιουργήσαμε σχέσεις άρρηκτες μεταξύ μας, σχέσεις φιλίας, εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ να παλεύουμε για την περιφέρεια μας, την Ανατολική Αττική, τους κατοίκους της, τον Πρόεδρο μας, το κόμμα μας.
Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη,
συνεχίζουμε να είμαστε η φωνή του, ✌?συνεχίζουμε να επικοινωνούμε το έργο της κυβέρνησης μας, γιατί δεν επαναπαυόμαστε.
«Σηκώνουμε ξανά μανίκια» όπως λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξακολουθούμε, ο καθένας από τη δική του θέση, μικρή ή μεγάλη, να στηρίζουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης μας να χτίσει μια ισχυρή Ελλάδα, μια πατρίδα με περισσότερη ευημερία, με περισσότερη δικαιοσύνη για όλους!
Προσωπικά ευχαριστώ όλες και όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας για να χαιρετίσουν την εκδήλωση μας, αλλά και να εκφράσουν τη λύπη τους που δεν μπορούσαν να είναι δίπλα μας λόγω πολλών ταυτοχρόνως πολιτιστικών εκδηλώσεων που ελάμβαναν χώρα την ίδια μέρα και ώρα.
Χαρά μας έδωσε και το πέρασμα αργά το βράδυ του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Nikolaos Peppas, ο οποίος παρά την κούραση του θέλησε να δείξει ότι είναι στο πλευρό μας.
Ξεκίνησε το καλοκαίρι που, εκτός από τις στιγμές ξεγνοιασιάς και δροσιάς στις παραλίες, περιλαμβάνει και την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους μας!