iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Στην υπεροκομματική
''ομπρέλα'' Μπουρνούς
η στήριξη και από τη Ν.Δ.


Η υπερκομματική ''ομπρέλα'' του Βαγγέλη Μπουρνούς για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στην κούρσα για την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Ραφήνας Πικερμίου ήταν δεδομένη εδώ και μήνες. 

Με πρωτοσέλιδο ''χτύπημα'' και εκτενές κείμενο η πολιτική εφημερίδα ''Παραπολιτικά'' με πάντα έγκυρο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της παράταξης ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία ενεργών πολιτών'' Βαγγέλης Μπουρνούς θα έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Σημειώνεται ότι τον κ. Μπουρνούς στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δηλώσεις και ομιλίες πρωτοκλασσάτων στελεχών του στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναγνωρίσει το έργο του νυν δημάρχου, ενώ μην ξεχνάμε ότι η ''Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' έλκει το πολιτικό της στίγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά τέλος το ΠΑΣΟΚ και αυτό διατείνεται θετικά προς το πρόσωπο του κ. Μπουρνούς και συνεπώς γι αυτό κάναμε λόγο στον τίτλο για υπερκομματική ''ομπρέλα''. 

Άλλωστε στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπουρνούς, το οποίο δεν είναι ''μονολιθικό'' ούτως ή άλλως εντάσσονται υποψήφιοι και από τα τρία κόμματα.

Προφανώς αυτό το εντυπωσιακό ατού δίνει άλλη μία ισχυρή ώθηση στον κ. Μπουρνούς στο επιθυμητό γι αυτόν στόχο της επικράτησης από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό άνω του 43%. Ανέκαθεν οι υπερκομματικές υποψηφιότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ''μαγνήτης'' για τους πολίτες. Γιατί πέραν από τους ψηφοφόρους που ούτως ή άλλως θα ψήφιζαν τον Βαγγέλη Μπουρνούς, δημιουργείται κι ένα κλίμα εμπιστοσύνης όταν η τοπική κοινωνία γνωρίζει ότι έχει τη στήριξη των τριών παραδοσιακών μεγάλων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Παραπολιτικά''