iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Άρης Παπουτσής:
Ο Μαραθώνας δεν
ανέχεται άλλον εμπαιγμό


Σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού ''Εμείς'' του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Άρη Παπουτσή σημειώνεται

Ντροπή. Μόνο μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το μέγεθος της ξεδιάντροπης προεκλογικής προπαγάνδας που υφίσταται ο τόπος μας από τους Δημοτικούς του άρχοντες. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αλαζονικοί πανηγυρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής του κ. Στέργιου Τσίρκα, για το δήθεν «οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο Γραμματικό» και ως βόμβα βγήκε στο φως της δημοσιότητας η υπ αριθμόν απόφαση 1590/2023 της 37ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής που κατά πλειοψηφία αποφάσισε την ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ κατά 5 ΜΗΝΕΣ, απόφαση μάλιστα που είχε κοινοποιηθεί εγγράφως στον Δήμο Μαραθώνα (έγγραφο γνωστοποίησης με αρ.πρωτ. ΔΤΕΠΑ 708969) έναν μήνα πριν τις επίμαχες πανηγυρικές δηλώσεις και φωτογραφίες του Δημάρχου κ. Στέργιου Τσίρκα και των άμεσων συνεργατών του για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ!
Άρα ήξεραν! Και αντί να ενημερώσουν με σαφήνεια τον κόσμο για τις πραγματικές εξελίξεις σε ένα τόσο κομβικό ζήτημα, προτίμησαν τα προεκλογικά ψέματα και τις μεγαλόσχημες δηλώσεις.
Δε σταμάτησαν όμως εκεί: αντί συγνώμης εξέδωσαν ένα κατάπτυστο δελτίο τύπου εγκαλώντας τον υποψήφιο Δήμαρχο του ''Εμείς Μαραθώνας'' κ. Άρη Παπουτσή να απολογηθεί γιατί «τόλμησε» να ζητήσει ενημέρωση με επίσημα στοιχεία, καθώς και σύνεση-ψυχραιμία στους ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Με μεγάλη αγωνία λοιπόν και αφού η προσπάθεια παραπλάνησης των Δημοτών μας έπεσε -σε χρόνο ρεκόρ- στο κενό, αναμένουμε το επόμενο Δελτίο Τύπου της «Πορείας Πράξης» που αυτή τη φορά ελπίζουμε θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και θα απολογηθεί στους δημότες του Μαραθώνα.
Κανείς μας δεν θα ανεχτεί άλλον εμπαιγμό. Κανείς δε σας εμπιστεύεται πια. Κύριοι, έστω και την ύστατη στιγμή σοβαρευτείτε, αφήστε στην άκρη τα ψέματα και ασχοληθείτε με τα τεράστια καθημερινά προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας.

Υ.Γ. Τελικά κύριοι της Πορείας (Α)πραξίας,ισχύει το μότο ότι δεν πανηγυρίζουμε ποτέ πριν ο διαιτητής «σφυρίξει την οριστική λήξη του αγώνα»;