iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η μαγική
βραδιά με το show
Lemon (video-εικόνες)


Σχεδόν 400 άνθρωποι γέμισαν τον προαύλιο χώρο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Ραφήνα, για να παρακολουθήσουν την υπέροχη παράσταση Lemon υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Δ.Ο.Π.Α.Π. με την στήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.
Η καλοκαιρινή βραδιά με το δροσερό αεράκι που ''έσπασε'' τον καύσωνα ιδανική για ένα απολαυστικό two-men show που κυματίζει ανάμεσα στο σωματικό θέατρο, τη live μουσική, το χορό και το τραγούδι...
Μια παράσταση για την ιστορία του πιανίστα ''1900'' ο οποίος γεννήθηκε πάνω σε ένα καράβι και δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη στεριά!
O Μελαχρινός Βελέντζας (πιανίστας 1900) και ο Γιώργος Δρίβας (τρομπετίστας Τιμ Τούνυ) μία ώρα ολοζώντανης θεατρικής αφήγησης που με χιούμορ και συγκίνηση φέρνει στην επιφάνεια το υπαρξιακό ερώτημα που πραγματικά νιώθουμε ευτυχισμένοι...
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσεμπέρης και Σπύρος Κάρλος, ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρήγος.
Tα λεμόνια της παράστασης ήταν μια πρσοφορά του οπωροπαντοπωλείου ''με την οκά'' στη Ραφήνα.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την παράσταση και το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr