iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 20 Μαΐου 2024

Κομιστής ελπίδας
ο Άρης Παπουτσής
στον Μαραθώνα


Κομιστής ελπίδας για τον Μαραθώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Παπουτσής, όπως επισημαίνουν έμπειροι αυτοδιοικητικοί παρατηρητές, οι οποίοι προβλέπουν επικράτησή του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι ''είναι τέτοια η συγκυρία για ανάγκη ανανέωσης συνολικά του πολιτικού προσωπικού στην περιοχή που ο κ. Παπουτσής και η ομάδα του έρχονται την κατάλληλη στιγμή''.

Είναι αναμφισβήτητο πως ο κ. Παπουτσής υποστηρίζει πλήρως και με πεντακάθαρη εικόνα τον βασικό πυλώνα της αυτοδιοικητικής του φιλοσοφίας που είναι η ανανέωση. Πώς θα μπορούσε κι αλλιώς άλλωστε ένας άνθρωπος 47 ετών που κατεβαίνει πρώτη φορά στον προεκλογικό στίβο να μην περιστοιχίζεται στην πλειονοτητά τους επίσης από νέους? Δεν θυμόμαστε από το δημοσιογραφικό αρχείο μας παρόμοια δυναμική με υποψήφιο δήμαρχο να έχει στο ψηφοδελτιό του 9 τους 10 νέους ανθρώπους, που δεν ήταν ποτέ ξανά υποψήφιοι.

''Αυτό είναι μόνο θετικό'' λέει ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας που ''διψάει'' για νέα πρόσωπα με πάθος για προσφορά, καινοτόμες ιδέες και δυναμισμό.

Φυσικά και πλαισιώνονται και από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε ομαδική προσπάθεια.

Σχεδόν κάθε ημέρα ο κ. Παπουτσής ανακοινώνει κι έναν νέο υποψήφιο για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια, ενώ εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη προκαλεί η στελέχωση του ''Εμείς'' με δυναμικές γυναίκες με εξαιρετικό βιογραφικό.

''Στις 8 Οκτωβρίου οι πολίτες του Μαραθώνα δεν θα έχουν τον παραμικρό δισταγμό να εμπιστευτούν την τύχη του δήμου σε έναν νέο, έντιμο και ικανό άνθρωπο'' επισημαίνουν οι αυτοδιοικητικοί παρατηρητές. 

Τον Άρη Παπουτσή που δήλωσε χαρακτηριστικά προ ημερών στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ''αν όχι τώρα εμείς, τότε ποιοί'';