iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ο Τάσος Ζαφειράκης
υποψήφιος με τη
''Δύναμη Ανάπτυξης''


Σε δελτίο Τύπου της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' σημειώνεται

Καλωσορίζουμε στην "Δύναμη Ανάπτυξης" τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Τάσο Ζαφειράκη, κάτοικο Ραφήνας και πρόσφατα ευτυχισμένο παππού.
Είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και Σκηνοθεσίας, και με ολοκληρωμένες σπουδές στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Διαφήμισης. Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στο χώρο των media, και ως δημοσιογράφος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σε γνωστούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Σήμερα εργάζεται στην τηλεόραση του EPSILON, ως παραγωγός στον ειδησεογραφικό σταθμό ELLADA FM 94,3, αρθρογραφεί στον OVER FM.GR, ενώ παράλληλα κατέχει την θέση του υπεύθυνου τύπου και δημοσίων σχέσεων σε γνωστή πολυεθνική αθλητική εταιρεία. 
Συμπορεύεται μαζί μας έχοντας κοινή προοπτική για την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά και τη προβολή της Ραφήνας και του Πικερμίου ως ισχυρό brand name στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Ο Τάσος με την ηθική, την εμπειρία και τις ιδιότητές του αποτελεί σημαντικό κλειδί στην ομάδα διοίκησής μας από τον Ιανουάριο του 2024.