iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Δεν μπορεί να
είναι αυτή η Ραφήνα
που μεγαλώσαμε...


Στο σημείο που έχει φτάσει η κοινωνία στη Ραφήνα δεν ξέρεις πλέον από πού να φυλαχτείς και δεν ξέρεις ποιός σε περιμένει στη γωνία...

Παραβλέπουμε και δεν απαντάμε ούτε θα απαντήσουμε ποτέ στις χυδαίες επιθέσεις και απειλές, προφανώς ανυπόστατες και ποινικά κολάσιμες στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr από επώνυμα και ανώνυμα τρολ του διαδικτύου σχετικά με δημοσιογραφικές μας εκτιμήσεις, ρεπορτάζ και δημοσιεύσεις επίσημων δελτίων Τύπου του δήμου Ραφήνας Πικερμίου (όπως κάνουμε σχεδόν κάθε ημέρα και είμαστε υποχρεωμένοι από τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και με την παράταξη της αντιπολίτευσης ''Δύναμη Ανάπτυξης'' - γιατί η ''Νέα Πορεία'' δεν μας έχει στείλει εδώ και 7 μήνες από την ιδρυσή της ούτε ένα δελτίο Τύπου! Κι εδώ παρατηρείται το εξής ανήθικο: η κ. Τσεβά μας... κατασυκοφαντεί ως...''πληρωμένο'' ΜΜΕ, ότι δήθεν δεν την προβάλλουμε εσκεμμένα! Αδιανόητα πράγματα δηλαδή που δεν έχουν ξανασυμβεί στον Τύπο, τουλάχιστον όσο θυμόμαστε τα τελευταία 39 χρόνια που ασκούμε το επάγγελμα). Φυσικά και δώσαμε το παρών με φωτορεπορτάζ εφόσον προσκληθήκαμε επισήμως στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Ξηντάρα και δεν κάναμε καμία χάρη αλλά είχαμε καθήκον.

Αυτά για το πολιτικό πεδίο.

Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις ύβρεις που δεχτήκαμε από χρήστες του διαδικτύου γιατί κάναμε το... ''ανοσιούργημα'' να δημοσιεύσουμε την ανθρώπινη ανάρτηση του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς για την επιτυχία της κόρης του Ευφροσύνης που είναι πλέον φοιτήτρια. Αρνούμαστε να αναδημοσιεύσουμε έστω κάποια από τα βιτριολικά σχόλια για κάτι 100% ανθρώπινο που δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτοδιοικητικές αντιπαλότητες ή παραταξιακές προτιμήσεις εν όψει των εκλογών.

Πραγματικά τρομάξαμε! Πλέον πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Όχι ως διαδικτυακές αντιδράσεις. Αλλά ως πράξεις. Αυτό δυστυχώς είναι μοιραία το επόμενο στάδιο, όπως συμβαίνει νομοτελειακά. Μακάρι να τη γλιτώσουμε, αλλά το βλέπουμε δύσκολο.

Δυστυχώς δεν είναι αυτή η Ραφήνα μας που μεγαλώσαμε από παιδιά...