iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Για απόπειρα δολοφονίας
διώκεται ο 52χρονος
σύζυγος της αστυνομικού


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκόπησε βάναυσα ο 52χρονος συζυγός της, επειδή του  ζήτησε διαζύγιο.
Φέρει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί της ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Άτομα από το στενό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια ταραχώδη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας ο 52χρονος χτυπούσε συχνά τη σύζυγό του καθώς τη ζήλευε παθολογικά.
Οι γείτονες του ζευγαριού ήταν αυτοί που έσωσαν την 43χρονη καθώς άκουσαν τα τις φωνές και τα ουρλιαχτά της και ειδοποιήσαν την Αστυνομία.
Ο 52χρονος συνελήφθη αρχικά με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και των επικίνδυνων σωματικών βλαβών αλλά στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Την ίδια ώρα, οι δύο κόρες τους, οι οποίες την ώρα του επεισοδίου έλειπαν από το σπίτι, επέστρεψαν από την κατασκήνωση και στηρίζονται ψυχολογικά από κοινωνικούς λειτουργούς.