iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Απόλλων Σμύρνης:
Είμαστε ακόμα
ζωντανοί στη Γ΄Εθνική


«Ο Απόλλων δεν διαλύθηκε. Είναι ζωντανός». Με αυτά τα λόγια απαντά έμμεσα ο ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης στην ΠΑΕ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της τελευταίας ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η διοίκηση του Γ.Σ. συνεδρίασε και αποφάσισε τη συμμετοχή της ομάδας - ως ερασιτεχνικής πλέον- στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την περίοδο 2023-24 και μάλιστα εκπροσωπήθηκε στη σημερινή κλήρωση της κατηγορίας, όπου ο Απόλλων Σμύρνης θα μετάσχει στον 4ο όμιλο, μαζί με άλλα ιστορικά σωματεία, όπως ο Πανιώνιος, ο Εθνικός, η Προοδευτική και ο Φωστήρας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης, αναφέρονται τα εξής:
«Συνεδρίασε χθες, 3/8/2023, το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, το οποίο ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου και όλους τους Έλληνες φιλάθλους τα ακόλουθα:
Ο Απόλλων δεν διαλύθηκε. Είναι ζωντανός. Ξεκινάει την τιτάνια προσπάθεια της πορείας του στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία συσπειρωμένος, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όσο ποτέ. Τη συγκρότηση, οργάνωση και λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2023 -2024, ανέλαβε η εταιρεία P.P. Agency.
Σήμερα ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε επίσημα στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Κατηγορίας αυτής. Καλεί τον κόσμο του στο πλευρό του».