iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Χρήστος Τσεμπέρης:
Αντιπολιτευτική δουλίτσα
να γίνεται...


Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης απαντά σε ανάρτηση του υπ. δημάρχου Κώστα Ξηντάρα.
Είναι πραγματικά συγκινητική μέχρι δακρύων η αγωνία του επικεφαλής και των στελεχών του "Πλέουμε μπροστά" να μην θιγεί η καλή εικόνα του αεροδρομίου διεθνώς και εσωτερικώς...
Γιατί προφανώς στη λογική τους όλα βαίνουν καλώς με τις πτήσεις, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ραφήνας. Δεν υπάρχει καμμια επιβάρυνση. Υπάρχουν και τηρούνται προστατευτικα ωράρια και για τους πολίτες της πόλης μας. Δεν γίνεται κατάχρηση του δυτικού διαδρόμου. Δεν υπάρχει ηχορύπανση. Δεν έγινε ποτέ ευθειασμος. Ούτε διαδικασία προτιμητεου διαδρόμου. Ούτε επιβαρύνονταν επί χρόνια και μονομερώς ΜΟΝΟ η περιοχή μας κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών, λες κι εδώ αλλά και σε περιοχές της Αρτέμιδας ζουν παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Όχι βέβαια.
Ούτε που τα είδαν, ούτε τα άκουσαν, ούτε τα ξέρουν αυτά.
Λογικό θα μου πεις από μια μεριά. Δεν ασχολήθηκαν και ποτέ. Αλλά..
Προς Θεού όμως μην θιγεί το αεροδρόμιο και οι συναρμοδιοι φορείς και το εκμεταλλευτουν αυτό οι... εχθροί της πατρίδας και οι ανταγωνιστές διεθνώς.
Αυτό τους "μάρανε"...
Αντιπολιτευτικη δουλίτσα να γίνεται και δε βαριέσαι...
Εικάζω βασιμως ότι αυτή η γνήσια αγωνία για το αεροδρόμιο θα εκφραστεί και στο πρόγραμμα της παράταξης (όποτε βγει βρε αδερφέ) και θα συμπεριλαμβάνεται και στις ομιλίες τους στη Ραφήνα,ε? Όλα βαίνουν καλώς.
Μεχρι τότε συνεχίστε, να πλεετε μπροστά, αλλά να προσέχετε παράλληλα να μην πετάτε χαμηλά... Δεν αργεί άλλωστε η προσγείωση.
Εμείς θα συνεχίσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας να διεκδικούμε, να παρεμβαινουμε θεσμικά, να καταγγελουμε αδικίες και κακώς κείμενα, να υποβαλλουμε επίσημα τις προτάσεις μας, να πετυχαίνουμε πράγματα και θα φτάσουμε ΟΠΟΥ χρειαστεί με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ χρειαστεί, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα.
Βλέπετε, εμείς δεν αγωνιουμε για την καλή εικόνα του αεροδρομιου. Είναι αποκλειστικά δικό σας προνόμιο...
Εμάς μας ενδιαφέρουν οι πολίτες, η ισονομια και η δικαιοσύνη.
Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του κ. Ξηντάρα
Μπορούμε να δείξουμε κατανόηση στον εκνευρισμό του κ. Μπουρνούς, που είναι διάχυτος στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Θα συγχωρήσουμε τα συντακτικά και άλλα λάθη βιασύνης (σ.σ. τα διορθώνουν σιγά σιγά οι συνεργάτες του μάλλον), αν και θα έπρεπε να είναι ψύχραιμος μετά το... casus belli. Δεν κερδίζονται οι "πόλεμοι" με άγχος.
Δεν θα συγχωρήσουμε όμως σε έναν Δήμαρχο που από το παράθυρο του γραφείου του βλέπει λιμάνι ότι χρησιμοποίησε εικόνα από ένα ναυτικό ατύχημα για να μας απαντήσει.
Το άγχος και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι κ. Δήμαρχε. Και δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για επικοινωνία και... εύκολους εντυπωσιασμούς.
Πάμε και στην ουσία.
Πλέουμε μπροστά είτε το θέλετε, είτε όχι. Είμαστε μία ομάδα νέων και έμπειρων ανθρώπων που θέλουμε να αλλάξει ρότα ο τόπος μας. Με διαχρονική παρουσία στα κοινά. Στα πεδία της καθημερινής προσφοράς.
Όψιμο είναι το δικό σας... casus belli κ. Δήμαρχε. Σας επιστρέφουμε επίσης κ. Δήμαρχε την κατηγορία για αναρτήσεις με ανέξοδες υποσχέσεις. Είναι δική σας σπεσιαλιτέ!
Σε ό,τι αφορά στο... έργο σας, πράγματι ήρθε στα χέρια μας ένα φυλλάδιο που τυπώσατε. Ειλικρινά μας εντυπωσιάσατε. Θα σας στείλουμε σύντομα τις παρατηρήσεις μας.
Κύριε Δήμαρχε σταματήστε επιτέλους να θεωρείτε ότι η Ραφήνα και το Πικέρμι σας ανήκουν. Οι πολίτες έχουν κουραστεί από την αισθητική του... σερίφη που σας διακρίνει.
Απαντήστε στα ερωτήματα:
● Πότε "θα" στείλετε το... casus belli στο "Ελευθέριος Βενιζέλος";
● Πότε "θα" προσφύγετε στον ΕΑSA, στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Πτήσεων;
● Ποιοι κανόνες ασφαλείας παραβιάζονται από τη Διοίκηση του "Ελευθέριος Βενιζέλος";
● Πού ακριβώς παραβιάζεται το Σύνταγμα;
Απαντήστε γιατί οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ξέρουν. Και μην τους βάζετε μόνο ως ασπίδα και άλλοθι για τα λάθη σας.