iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 08 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πάρτι αλα
Χόλιγουντ ο Σπύρος
Κάρλος με 5 τούρτες! (video)


Ένα beach πάρτι γενεθλίων στη Ραφήνα που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους του εορτάζοντα τα γενεθλιά του Σπύρου Κάρλου!

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου πληθωρικός, χιουμορίστας και επικοινωνιακός όπως πάντα άδραξε την ευκαιρία των 51ων γενεθλίων του και έκλεισε prive το Ocean beach bar του Τζιοβάνι Δαβερώνη.

Δίπλα στο κύμα και στις ξαπλώστρες στιλ Μυκόνου οι περίπου 60 εκλεκτοί καλεσμένοι του κ. Κάρλου, απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά με ωραία μουσική συνοδεία πίτσας, ήπιαν αναψυκτικά και μπίρες και φυσικά στο τέλος τραγούδησαν το happy birthday στον ''ταρίφα'' της καρδιάς τους πριν σβήσει τα κεράκια και κ'άνει το σήμα της νίκης κοιτώντας τον δήμαρχο!

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών η οικογένεια του αμφιτρύωνα φυσικά ο αγαπημένος του ανιψιός Σταμάτης, ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Ρήγος, Δημήτρης Καρασταμάτης, Δήμητρα Μπουρνού, Ιφιγένεια Βαρδοπούλου και Λεωνίδας Γανιάρης, η Κωνσταντίνα Μαυρομμάτη, η Βίλυ Πέτροβα, ο Νίκος Γανιάρης και ο Ηλίας  Ανδρεόπουλος.

Λεπτομέρεια η πλειονότητα τήρησε το dress code της πρόσκλησης - σαγιονάρα, βερμούδα - αλλά δεν θα ''δώσουμε'' τους ανυπότακτους...

Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ της ηλεkτρονικής εφημερίδας iselida.gr