iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Ανάρτηση στο fb του
Κώστα Ξηντάρα για
τη συμπόρευση με Δ. Τσεβά


Mε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, που είδαμε τυχαία, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Κώστας Ξηντάρας αναφέρεται στη συνένωση του πρώην συνδυασμού του με τον συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου Δήμητρας Τσεβά.
Ο κ. Ξηντάρας ο οποίος συνοδεύει την ανάρτηση και με μία φωτογραφία με την κ. Τσεβά και το νέο σήμα του νέου συνδυασμού σημειώνει
«Μπροστά σε Νέα Πορεία» για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Στις 14 Αυγούστου ανακοινώσαμε τη συμπόρευση των δύο συνδυασμών ,«Πλέουμε Μπροστά» του Κώστα Ξηντάρα και «Νέα Πορεία» της Δήμητρας Τσεβά-Μήλα.
Στη συνέχεια, στις 22 Αυγούστου, ανακοινώσαμε την κοινή μας απόφαση -του Κώστα Ξηντάρα και του συνδυασμού του και της Δήμητρας Τσεβά-Μήλα και του συνδυασμού της- να ηγηθεί ως υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού «Μπροστά σε Νέα Πορεία» η κυρία Τσεβά - Μήλα.
Με κοινούς στόχους, κοινές ανησυχίες και κοινό όραμα οι δύο συνδυασμοί θα συμπορεύονται, θα συναποφασίζουν και θα συμμετέχουν ενεργά στα δημόσια πράγματα του τόπου μας, στοχεύοντας να αφήσουν στις επόμενες γενιές έναν Δήμο που θα σέβεται και θα υπηρετεί τον πολίτη.
Θα παρατηρήσουμε δημοσιογραφικά πως ούτε ο - πλέον - υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου μας διαφωτίζει για τους λόγους που οδηγήθηκαν οι δύο συνδυασμοί στη συμπόρευση, λίγες ημέρες μετά την ομιλία του στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στο Πικέρμι.